reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też kupiłam ten co wkleiłaś zdjęcie, ten w biało zielonym opakowaniu. Koleżanka mi go poleciła.

reklama
....Agnieszko3333, my się chyba (ogólnie) nie znamy? Zapraszamy na wątek główny, napisz może kilka słów o sobie...... ? Warto poznać kogoś dającego nam nagle tyle cennyvh rad;-)

....Agnieszko3333, my się chyba (ogólnie) nie znamy? Zapraszamy na wątek główny, napisz może kilka słów o sobie...... ? Warto poznać kogoś dającego nam nagle tyle cennyvh rad;-)

to raczej nie majowka a ktos kto twierdzi ze w szpitalu pracuje...

Tylko jestem ciekawa w jakim szpitalu i na jakim stanowisku skoro poleca kosmetyki każdy do czego innego i innej firmy.
Mieszanie serii Nivea z Johnsonem i Bóg wie czym jeszczeto jedno wielkie nieporozumienie - coś to nie teges....

Ja w ogóle nie kupiłam niczego Johnsona słyszałam, że te kosmetyki najczęściej uczulają. Zatem wszystko mam Nivei

z kosmetyków mam oliwkę, płyn do kąpieli ( Rossman), sudocrem, krem do buzi... co jeszcze potrzeba?

krem do pupy przeciw odparzeniom albo linomag by sie do tego przydal i na poczatek wystarczy. potem zawsze mozna cos dokupic.

reklama
jeszcze nie wachalam ;) a ten kremik z musteli na pewno jest dobry jak wszystko inne tej firmy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry