jaszczurka86
Fanka BB :)
Sudocrem jest najlepszym kremem i też mam zamiar go używać....W przedszkolu w którym pracuje zawsze był używany dla wszystkich dzieci od tych najmlodszych po te starsze....:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja slyszalam co innego, miedzy innymi od poloznej i pielegniarki noworodkowej w szkole rodzenia a takze od mojej mamy ktora pracowala w szpitalu na oddziale polozniczym. ale kazdy oczywiscie ma wolny wybor jesli chodzi o stosowanie tego typu lekow.
Ja w ogóle nie kupiłam niczego Johnsona słyszałam, że te kosmetyki najczęściej uczulają. Zatem wszystko mam Nivei
Ja zauważyłam u siebie czerwone, suche plamy gdy wychodzę spod prysznica mam wrażliwą skórę po rodzicach. Malz też ma podobną więc myślę, że prawdopodobieństwo, że dzieciątko odziedziczy naturę skóry taką jak my jest wysokie. Zatem zaczynam od jednego kosmetyku do kąpieli - oliantum i gdy coś się będzie działo sudocrem. Myślę, że gdy stopniowo będę wprowadzała nowości szybciej dowiem się czy i na co uczulone jest moje maleństwo.
Hmmm to by tłumaczyło dlaczego po produktach marki jj miałam sensacje na ciele. Jestem uczulona na rumianek.. a przynajmniej nadwrażliwa.