reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aga- ja sprawdzałam kilka rzeczy które tam kupiłam i np. moje witaminy pzez internet kosztuja o ok. 8 zł taniej, inne rzeczy też były coajmniej o 2,3 zł tańsze. Chyba że do cen które tam się pojawiają trzeba jeszcze coś dodać:/ Pewnie jak to mówił ktoś kto się na tym zna i tam pracuje musi coś w tym być:) więc teraz to juz sama nie wiem :(

reklama
a wiesz co ja zrobię? wydrukuję sobie listę tego co bym chciała zamówić w internetowej- wraz z cenami, zaniose osobiście do apteki i powiem, że chcę kupić osobiście, ale tylko te rzeczy, które są tańsze :-D:-D
a z tej internetowej chyba się nic nie płaci, bo chyba odbiera się później paczkę osobiście w aptece

Aga pomysł niezły,ciekawa aż jestem, jak już zrobisz zakupy to daj znać czy coś wogóle przez ten internet jest tańsze:)

Aga pomysł niezły,ciekawa aż jestem, jak już zrobisz zakupy to daj znać czy coś wogóle przez ten internet jest tańsze:)

Ja podałam link do tej apteki i bardzo się cieszę, że Wam podpasowało bo np. wkłady do fridy są tańsze niż na allegro tak samo gaziki Leko (na allegro 50gr za sztukę, tu ok. 35gr). Poza tym mówię dziewuszki wyróbcie sobie te karty (nic nie kosztuje i szybko przysyłają do domu) a będziecie miały jeszcze większe zniżki (chodzi mi o promocję mama i maluszek czy jakoś tak:tak:)
Z moich praktyk wynika, że taniej jest kiedy zamawia się przez net i odbiera w aptece (sprawdzone wielokrotnie, odbiór bez dodatkowych opłat)

Ja podałam link do tej apteki i bardzo się cieszę, że Wam podpasowało bo np. wkłady do fridy są tańsze niż na allegro tak samo gaziki Leko (na allegro 50gr za sztukę, tu ok. 35gr). Poza tym mówię dziewuszki wyróbcie sobie te karty (nic nie kosztuje i szybko przysyłają do domu) a będziecie miały jeszcze większe zniżki (chodzi mi o promocję mama i maluszek czy jakoś tak:tak:)
Z moich praktyk wynika, że taniej jest kiedy zamawia się przez net i odbiera w aptece (sprawdzone wielokrotnie, odbiór bez dodatkowych opłat)
ja mam tylko taką kartę, że jakieś punkty mi nabijają za każde 5 zł
a o tej karcie o której ty piszesz, to słyszałam, że to dopiero, jak się dziecko urodzi, to trzeba z aktem urodzenia iść do apteki, wypiszą i można mieć do 30% zniżki.
Alis będziesz używała tych leko do pępuszka? czy może lepiej spirytus 70%? właśnie osatnio szukałam w tej aptece spirytusu do pępuszka i nie znalazłam:zawstydzona/y:

ja mam tylko taką kartę, że jakieś punkty mi nabijają za każde 5 zł
a o tej karcie o której ty piszesz, to słyszałam, że to dopiero, jak się dziecko urodzi, to trzeba z aktem urodzenia iść do apteki, wypiszą i można mieć do 30% zniżki.
Alis będziesz używała tych leko do pępuszka? czy może lepiej spirytus 70%? właśnie osatnio szukałam w tej aptece spirytusu do pępuszka i nie znalazłam:zawstydzona/y:

W takim razie nie doczytałam że to dopiero jak się urodzi dzidziuś :( ale warto pamiętać tak czy inaczej, zawsze taniej będzie :) Ja właśnie nie wiem czy będę tych leko używać bo czytałam opinie że one są takie sobie, że zbyt sztywne i wogóle:sorry:. Może kupię jedną paczkę na spróbowanie i wtedy sama się przekonam.

reklama
właśnie to samo słyszałam o tych leko:-(
Wiecie a używałam w pracy lekosaszetek i nie były sztywne,jak są dobrze nasączone są mięciutkię...kurczaczek tylko zapomniałam jakiej firmy one były:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry