- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
lenkaa ja właśnie nie wiem co z kocykami mam 2 polaru i 2 z mikrofibry. niby na metce jest napisane, ze prac tylko ręcznie, i teraz nie wiem... a Ty na ile stopni kocyki wrzucasz do pralki?
Aga ja wszystko będę prała ten pierwszy raz na 40 stopniach - nie ma sensu na więcej bo to w sumie nowe rzeczy i chodzi o spranie ewentualnych chemikalii i kurzu od leżenia w szafce. A to co każą prać ręcznie to wypiorę na opcji prania ręcznego w pralce - moje delikatne bluzki są nienaruszone po tym praniu więc i kocyków chyba szlag nie trafi
A co do paklanków to ja będę używała jednak w domu - ale na kupkowe pieluchy - na zasikane nie ma sensu - bo to jednak trochę będzie leżało w kuble domowym - nawet kilka godzin - i jakoś nie widzi mi się ten smrodek rozchodzący się po kuchni przy 30 stopniowym upale
Aga ja wszystko będę prała ten pierwszy raz na 40 stopniach - nie ma sensu na więcej bo to w sumie nowe rzeczy i chodzi o spranie ewentualnych chemikalii i kurzu od leżenia w szafce. A to co każą prać ręcznie to wypiorę na opcji prania ręcznego w pralce - moje delikatne bluzki są nienaruszone po tym praniu więc i kocyków chyba szlag nie trafi
A co do paklanków to ja będę używała jednak w domu - ale na kupkowe pieluchy - na zasikane nie ma sensu - bo to jednak trochę będzie leżało w kuble domowym - nawet kilka godzin - i jakoś nie widzi mi się ten smrodek rozchodzący się po kuchni przy 30 stopniowym upale
W tym momencie cieszę się, że mieszkam z teściami. Oni jeden wielki smietnik mają na zewnątrz (jak to w domach) więc mężuś będzie latał z każdą jedną pieluszką na dwór. A co. ;-) Niech się przyda.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
O zapomniałam o widerku,muszę dopisać je koniecznie do mojej dlugiej listy
Krewetka zaszalałaśwczoraj byłam na zakupach i mam prawie wszystko :-), pozostała tylko pościel i materac
zamówiłam na allegro to co potrzebowałam
teraz jeszcze w aptece to , co już mi się nie opłaca na allegro bo jest ta internetowa apteka doz.pl i ceny są dobre- może jutro pójdę i kupię..
łóżeczka i /lub kołyski jeszcze nie mamy, mam w głowie mniej więcej plan jakie chcę:-)
teraz jeszcze w aptece to , co już mi się nie opłaca na allegro bo jest ta internetowa apteka doz.pl i ceny są dobre- może jutro pójdę i kupię..
łóżeczka i /lub kołyski jeszcze nie mamy, mam w głowie mniej więcej plan jakie chcę:-)
martina696
Zaciekawiona BB
ja też mam zamiar zrobić zakupy przez internetową aptekę doz.pl, mają naprawdę bardzo dobre ceny, niektóre tańsze niż na allegro, a aptekę mam pod domem więc cięszę się że któraś z Was umieściła adres tej stronki, bo do tej pory zawsze chodziłam tam i kupowałam po droższych cenach
reklama
martina, nie wiem czy tu to pisałam, ale mój znajomy pracuje w normalnej aptece doz i powiedział, że ceny od tych internetowych różnią się o 2-3 grosze, a na niektóre produkty internetowa ma nawet drożej więc może lepiej wydrukować sobie co by się chciało w internetowej zamówić i sprawdić w normalnej ale tej doz czy faktycznie różnią się ceny
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.