reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w domu może to się nie kalkuluje ale będąc w gościach jak najbardziej :yes:

reklama
lenkaa ja właśnie nie wiem co z kocykami mam 2 polaru i 2 z mikrofibry. niby na metce jest napisane, ze prac tylko ręcznie, i teraz nie wiem... a Ty na ile stopni kocyki wrzucasz do pralki?

Aga ja wszystko będę prała ten pierwszy raz na 40 stopniach - nie ma sensu na więcej bo to w sumie nowe rzeczy i chodzi o spranie ewentualnych chemikalii i kurzu od leżenia w szafce. A to co każą prać ręcznie to wypiorę na opcji prania ręcznego w pralce - moje delikatne bluzki są nienaruszone po tym praniu więc i kocyków chyba szlag nie trafi :tak:
A co do paklanków to ja będę używała jednak w domu - ale na kupkowe pieluchy - na zasikane nie ma sensu - bo to jednak trochę będzie leżało w kuble domowym - nawet kilka godzin - i jakoś nie widzi mi się ten smrodek rozchodzący się po kuchni przy 30 stopniowym upale :sorry:

Aga ja wszystko będę prała ten pierwszy raz na 40 stopniach - nie ma sensu na więcej bo to w sumie nowe rzeczy i chodzi o spranie ewentualnych chemikalii i kurzu od leżenia w szafce. A to co każą prać ręcznie to wypiorę na opcji prania ręcznego w pralce - moje delikatne bluzki są nienaruszone po tym praniu więc i kocyków chyba szlag nie trafi :tak:
A co do paklanków to ja będę używała jednak w domu - ale na kupkowe pieluchy - na zasikane nie ma sensu - bo to jednak trochę będzie leżało w kuble domowym - nawet kilka godzin - i jakoś nie widzi mi się ten smrodek rozchodzący się po kuchni przy 30 stopniowym upale :sorry:

W tym momencie cieszę się, że mieszkam z teściami. Oni jeden wielki smietnik mają na zewnątrz (jak to w domach) więc mężuś będzie latał z każdą jedną pieluszką na dwór. A co. ;-) Niech się przyda. :-D

ja zakupiłam wczoraj wiaderko z pokrywka, pampersy z kupka będę dodatkowo pakować w małe worki na śmieci

O zapomniałam o widerku,muszę dopisać je koniecznie do mojej dlugiej listy:tak:

wczoraj byłam na zakupach i mam prawie wszystko :-), pozostała tylko pościel i materac

zamówiłam na allegro to co potrzebowałam :tak:
teraz jeszcze w aptece to , co już mi się nie opłaca na allegro bo jest ta internetowa apteka doz.pl i ceny są dobre- może jutro pójdę i kupię..
łóżeczka i /lub kołyski jeszcze nie mamy, mam w głowie mniej więcej plan jakie chcę:-)

ja też mam zamiar zrobić zakupy przez internetową aptekę doz.pl, mają naprawdę bardzo dobre ceny, niektóre tańsze niż na allegro, a aptekę mam pod domem więc cięszę się że któraś z Was umieściła adres tej stronki, bo do tej pory zawsze chodziłam tam i kupowałam po droższych cenach:):):)

reklama
martina, nie wiem czy tu to pisałam, ale mój znajomy pracuje w normalnej aptece doz i powiedział, że ceny od tych internetowych różnią się o 2-3 grosze, a na niektóre produkty internetowa ma nawet drożej:szok: więc może lepiej wydrukować sobie co by się chciało w internetowej zamówić i sprawdić w normalnej ale tej doz czy faktycznie różnią się ceny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry