wisienkaa1
Listopadowa mama '07
moj ma takie plamy jak kariny Szymek, nie wiem co to, dzis sie zarejestrowalam i w czwartek ide z tym do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj ma takie plamy jak kariny Szymek, nie wiem co to, dzis sie zarejestrowalam i w czwartek ide z tym do lekarza
Ja od paru dni stosuję u Oli Elidel na buźkę i jest super ma tak ładną jakby nigdy problemów żadnych nie miała
U mnie masakra z młodym. Znów w okolicach łkoci wyskoczyły mu te suche placki
Niewiem już o co chodzi - bo jak był tylko na mleku to tez to miał ale maleńskie potem znikło. POozniej nzów sie pojawiło i miała na to maść sterydową to zniknęło a teraz znowu dostał. Tylko teraz takie duże placki.
Na 8 maja jestem umówiona do alergologa do Tychów. Mam nadzieję, że pomoże bo wymiękam.
dziewczyny, mam do Was pytanie, czy można używać chusteczek nawilżowych Pampersa do buźki wycierania malucha, czy nie bardzo?????