reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
Dzięki za odpowiedzi w sprawie proszku. Chyba wrócę do tego dzieciowego. Co do płukania, ja nigdy nie płukałam podwójnie, nawet kiedy Inek była całkowicie malutka.

a u malego pojawilo sie pelno czerwonych krostek na glowce juz rano-teraz wrocilam ze spoaceru i jest jeszcze gorzej, co to moze byc?

Dzięki za odpowiedzi w sprawie proszku. Chyba wrócę do tego dzieciowego. Co do płukania, ja nigdy nie płukałam podwójnie, nawet kiedy Inek była całkowicie malutka.
ja uzywam lowelle proszek i jelp plyn i tez nigdy nie plukalam 2 razy
teraz dodaje z prania na pranie co raz wiecej normalnego proszku aby przejsc zupelnie na zwykly,narazie jest ok

a ja już od miesiaca używam zwykły proszek i zwykły "DOROSŁY" płyn do płukania:-) i wszystko ok:-) mam też Jelpa jeszcze w razie czego:-)
niegdy nie płukałam 2 razy;-)

ja dla próby założyłam Matiemu body wyprane w naszym proszku, nic mu nie było więc teraz piorę mu już wszystko w persilu i płuczę w silanie czasami w sensitiv ale w zwykłym też
współczuję mamusiom, które borykją się z alergiami:-(

reklama
Do góry