reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
Agu$ ja też jak nie mam nic innego to przecieram buźke Kapikowi chusteczkami jakie mam pod ręką..ale na szczęśćie nigdy nie miał żadnych kropeczek...:-)

dziewczyny tak mi sie przypomialo
moja znajoma ktora jest logopeda dala mi taka szczoteczke chyba jest to silikon ktora wklada sie na palec i czysci zabki maluchow
mowila mi ze po 1. jak dziecko zabkuje to trzeba ta szczoteczka masowac dziasla to podobno pomaga i po 2. jak juz sa zabki to trzeba je myc szczoteczka i woda

My tez uzywamy tej szczoteczki zakładanej na palec> MaLy ma 6 m-cy i dwa zabki na dole teraz ida mu z góry i uwielbia jak mu masuje dziasełka ta szczotka. Polecam

reklama
Do góry