reklama
Beata34
Fanka BB :)
Nie wiem czy zdjęcia będą dobre bo chyba mało widoczne jest to co ma na ciele raczej jest dzisiaj lepiej za to pod szyją tragedia a z buzią po hydrocortyzonie ciupka lepiej.utro wkleję zdjęcia
sugarspunsister
matka polka superstar
larvunia platki mydlane do prania to dokladnie to co pisze czyli pociete na kawaleczki mydlo w pudelku
kupujesz to we wszystkich marketach czy sklepach dla dzieci
stosujesz zamiast proszku
bardzo delikatne i nie podrazniajace
kupujesz to we wszystkich marketach czy sklepach dla dzieci
stosujesz zamiast proszku
bardzo delikatne i nie podrazniajace
karina1980
Witajcie dziewczyny
Mam pytanie widzę że troche został nadmieniony temat wprowadzania prodkutów dla maluszków powiedzciemi kiedy chcecie wprowadzić cos nowego???( czy wasze maluszki są na karmieniu przy tym piersią czy butla???).
Od czego zaczynacie????
I jeszcze jedno pytanie 26.02 mam drugie szczepienie maluszka z tych obowiązkowych zastanawiam sie czy nie wykonać u niego szczepienia z zakresu 'zalecanego" przeciwko rotawirusom ( mysle ze dobrze napisalam:-)).
To z tego co dowiedziałam się kosztuje 300 zł i skłaniam się ku temu żeby zrobić to a jakie jest wasze zdanie robiłyscie lub bedziecie robić u waszych szkrabów????
POZDRAWIAM
KARINA
Mam pytanie widzę że troche został nadmieniony temat wprowadzania prodkutów dla maluszków powiedzciemi kiedy chcecie wprowadzić cos nowego???( czy wasze maluszki są na karmieniu przy tym piersią czy butla???).
Od czego zaczynacie????
I jeszcze jedno pytanie 26.02 mam drugie szczepienie maluszka z tych obowiązkowych zastanawiam sie czy nie wykonać u niego szczepienia z zakresu 'zalecanego" przeciwko rotawirusom ( mysle ze dobrze napisalam:-)).
To z tego co dowiedziałam się kosztuje 300 zł i skłaniam się ku temu żeby zrobić to a jakie jest wasze zdanie robiłyscie lub bedziecie robić u waszych szkrabów????
POZDRAWIAM
KARINA
Załączniki
Beata34
Ja też muszę popracować nad ostrością mój mąż ma lepszy aparatsugar dzieki kupie i sprawdze.
beata34 ja porobilam zdjecia, ale nic na nich nie widac kurde mam zly aparat :-(
Od czego zaczynacie????
Karina jest osobny wątek w którym można się dowiedzieć co nieco na ten temat:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...owadzamy-nowe-papu-dla-naszych-bobasow-14542/
Beata34
Jeżeli chodzi o szczepienia dodatkowe mam na myśli rotawirusy i żółtaczkę A, meningokoki i pneumokoki to (tylko nie przerażajcie się)lepiej tego nie robić ponieważ istnieje hipoteza iż może być to min przyczyna autyzmu wczesnodziecięcego.Szczepić nalezy tylko te dzieci u których stwierdzono:AIDS, wady serca, nerek.A reklamy lecące w TV działają świetnie i napędzają kasę koncernom farm.Witajcie dziewczyny
Od czego zaczynacie????
POZDRAWIAM
KARINA
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Jeżeli chodzi o szczepienia dodatkowe mam na myśli rotawirusy i żółtaczkę A, meningokoki i pneumokoki to (tylko nie przerażajcie się)lepiej tego nie robić ponieważ istnieje hipoteza iż może być to min przyczyna autyzmu wczesnodziecięcego.Szczepić nalezy tylko te dzieci u których stwierdzono:AIDS, wady serca, nerek.A reklamy lecące w TV działają świetnie i napędzają kasę koncernom farm.
beata tu w uk teraz bede szczepic na dyfteryt, tezec, koklusz, polio i hib (DTaP/IPV/Hib - w 1 szczepione i 2 to zapalenie opon typu c (menigokokowa grupa C)
a w 4 miesiacu DTaP/IPV/Hib, MenC i PCV i to sa zalecane, no ale zawsze moge odmowic, czyli co mowisz zeby lepiej nieszczepic?