reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

Ja nie chodze codziennie na spacery,czasami z lenistwa i sie przyznaje do tego i mam cholerne wyrzuty sumienia później.Taka wyrodna matka ze mnie!!!!!!!!!

reklama
co do mycia główki co drugi dzień przy kapieli:-)
co do spacerków własciewie to codziennie no chyba ze strasznie wieje......:-) i spacerki róznie od godzinki do ponad 2:-)

dziewczyny czytam niektore z was i jestem w szoku ze lazicie codziennie na 2-3h spacery :szok: moj jak wyjdzie z 3-4 x w tyg, to jest dobrze i to na niecala godzinke :-( musze sie poprawic :zawstydzona/y: w sumie to dzis planowalam z nim wyjsc na dluzej ale pech chcial ze pada :wściekła/y:

ja to mam dobrze bo wystawiam małego do ogródka i ma spacerek w miejscu, a na takie prawdziwie spacerki to wychodzę co 2-3 dni i trwają one około godzinki, za dużo mam na głowie po prostu...
A w lutym idę na pływanie dla niemowląt z Igim :-)

No to nie mam wyrzutów spacerów nigdy za mało :-):-):-):-)

Moja mycha miała dzisiaj pierwsze szczepienia (skojarzone ) ja żeby sie z nią solidaryzowac zapodałam sobie szczepionke przeciw grypie:-):-):-) a WY swoje pociechy szczepiłyście dodatkowo listopadowe mamusie? myslicie nad tym ? ja mysle nad pneumokokami ale nie wiem do końca....

misu ... bo chyba dobrze pamietam .... igi mial problem z ropiejacym oczkiem co z tym robilas
moj niki mial ropke wczoraj w oku a dzis rano mial cale zaklejone ... przemylam je sola fizjologiczna .... ale nie wiem poczekam do jutra i moze pojde do lekarza

mirka.mkm ja myje codziennie woda z oilatum (czyli tak samo jak jest kąpany, bo kapie tez codziennie chyba że cos wypadnie)

Ja kąpię codziennie, codziennie myję główkę i codziennie wychodzimy na spacer. Ale ja mam pomoc dziadków dwa razy w tygodniu w związku ze spacerami. Czas spaceru uzależniony jest od pogody. Dziś był ponad dwie godziny.

reklama
Do góry