Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
może zwykła wazeliną
lub zwykłą pomadką ochronną do ust
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może zwykła wazeliną
nata ja Ci nie doradze nic bo u nas zupelnie jest to samo,albo i jeszcze gorzej.Dzis mala budzila sie co godzine poltorej i za kazdym razem jadla.To juz jest przesada.
Plakac mi sie chce jak sie budzi i zaczyna stekac,bo tylko cyc ja uspokoi.
W dzien nie chce nic jesc za to w nocy jak powyzej.Tlumacze jej ze samym mlekiem czlowiek nie zyje,ale ona ma to w nosie.
Uczymy sie butelki bo mam wrazenie ze moze wtedy jakby zjadla butle mleka to by dluzej pospala,ale to tylko nadzieja.
Aha jak ja ja chce nakarmic lub inaczej wcisnac to rzuca sie i nie wypije ani ml,a od mojego m troszke wypije.Nie duzo ale zawsze dobre i to.Za to w nocy jest tylko ze mna i znowu nie chce pic.Tylko cyc jest dobry.
Sospetossa, nie wiem, moze sie mysle, ale jak dla mnie po ciuszkach nie mozesz sadzic ile dziecko ma wzrostu. Moja miesiac temu miala 73 cm, a ciuszki na 80 juz dawno nosimy.
Trudno mi w to uwierzyć, no ale są wyjątki :-) B. nosi 86 a ma jakieś 76 cm (szcunkowo). Kuba w jego wieku też miał coś koło tego i nosił 80/86... obecnie ma prawie 110 cm. a to jest wzrost 4/5, a nie 3,5 latka i nawet pediatra mówi, że jest bardzo wysoki.Moje dziecko powyrastało z ciuszków w rozmiarze 86 wiec licze, że ma pod 90 cm (!!!).