AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
A ja nei mam pojęcia ile M. mierzy... jeszcze w tym albo w przyszłym tygodniu ide z nim na drugą dawkę pneumo to mi go pielęgniarka zmierzy... ale ciuchy to 80/86 nosimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duży chłopak z Szymka!Ola z HM to nie raz i w 68 jeszcze wchodzi a sa firmy co ma 80 ale ona ogólnie jest dośc niska , stope też ma bardzo małą . ale to dobrze jednego wielkoluda już mam , a dziewczynka nie musi być wysoka .
Gratki dla Julki....dzielna dziewczynkaU nas dobre wieści - Julka nie musi już chodzić na rehabilitację - Pani dr stwierdziła, że już dawno nadrobiła swoje wcześniactwo, a nawet wyprzedziła niektóre dzieciaczki urodzone w terminie - bo nie wiem czy się chwaliłam, ale Julka chodzi - w pełnej krasie przy meblach i z pchaczem przez sobą, a wczoraj nawet postawiła kilka kroków "bez trzymanki"
i nie musimy także chodzić juz do poradni preluksacyjnej - mamy sie tylko stawić jak Julka minimum dwa tygodnie będzie sama chodziła bez niczyjej pomocy, aby sprawdzić czy wszystko jest ok.
Odetchnęłam