reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

kupiłam 80 ale jest mega duże...
sama już nie wiem gdzie i jaki rozmiar mam kupować

Pediatra na wolnym do 16 sierpnia
Seba się upiera że waży 7,300 ale ja wątpię szczerze że aż tyle

a pampersy 4 nie są o wiele większe od 3
tylko że jak się tyle pije (bo ponad 500ml ) to i sik jest taki że 3 nie dają rady

reklama
Nikus moj na dzień dziejszy waży 7200 :-) od 2 tyg po zmianie mleczka przybrał 500gr dobry wynik
ja dokanczam pakę pampersów 3 i odrazu 4 bo juz maly ma odciski

Nikus moj na dzień dziejszy waży 7200 :-) od 2 tyg po zmianie mleczka przybrał 500gr dobry wynik
ja dokanczam pakę pampersów 3 i odrazu 4 bo juz maly ma odciski

a ja mam zalamke bo mam mega pake huggisow 128 szt. 2 paki pampersow a wszystko w rozmiarze 3... bratanica K. bedzie najszczesliwsza na swiecie jak dostanie taka baterie dla swoich lalek...

bo przy moim tuścioszku to chyba niedlugo zmiana na 4....

a ja mam zalamke bo mam mega pake huggisow 128 szt. 2 paki pampersow a wszystko w rozmiarze 3... bratanica K. bedzie najszczesliwsza na swiecie jak dostanie taka baterie dla swoich lalek...

bo przy moim tuścioszku to chyba niedlugo zmiana na 4....

jak kcesz to ja mogę kupić pampki number 3 od ciebia o ile nie są to sleep and play ;d

To moze napiszcie jakie pieluszki macie do odsprzedania - jaka firma i jaki rozmiar (mnie interesuje do ilu kg ;-)). Ja mam nadmiar Bella Happy 2 (do 6kg). Mala wazy 6.5 i z trudem udaje mi sie zapiac pieluchy.

reklama
ja dziś byłam w przychodni ale nie mieli czasu nas obrobić (tzn zważyć i zmierzyć)
Chciałam żeby mi małą pediatra zobaczyła bo krztusi się tą śliną i sama nie wiedziałam czy się tym martwić czy nie.
Mówi do mnie "to tak szybko proszę rozebrać" a ja małą wyciągam z wózka w pampku i pytam czy do naga:)
osłuchała i jest wszystko ok -powiedziała że ślini się na potęgę i stąd ten kaszel no i może to być też kwestia suchego powietrza bo te upały dają w kość
Co do pocenia się -może to być niedobór wit D ale skoro dostaje to widać gorąca dziewczyna
ulżyło mi że basen Ali nie zaszkodził -bardziej brak czapki a nie basen bym obwiniała ale jest ok

Do góry