e.salamandra
Mama pełną parą
ja sama zastanawiam się czy na pampki 4 się nie przerzucić. Ale mam jeszcze 2 paki 3. Też odciski sa u młodego, bo takie ma grubaśne udka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my dziś byliśmy na szczepieniu,
Ola tylko zakwiliła jak pani jej wkuła igłę, potem trochę popłakala jak już wyszłysmy z przychodni ale to dlatego że była bardzo śpiąca i zaraz padła.
Ola waży 6100 g i mierzy 63 cm, czyli 90 centyl, obwód główki 40 cm a klatki piersiowej 41.
Pani dr powiedział, że koniecznie muszę pójść na sprawdzenie bioderek bo ma luźne, ( a w czerwcu jak byłam to inna pani dr mówiła że dobre są ) no ale zapisy na fundusz dopiero pod koniec sierpnia, więc szukam prywatnie. Na razie zapisalam ją do Siedlec na 28.08 ale jeszcze próbujemy w Łukowie może uda się wcześniej. Szmerów w serduszku już nie ma więc mama happy:-) i to chyba tyle, nastepne szczepienie 15.09.
no serduszko najwazniejszesuper ze z serduszkiem wszystko ok:-)
Swoja droga- w ktorym to miesiacu dzieci powinny podwoic urodzeniowa? W 6tym??
no to ladnie Wam poszloPo skończeniu pół roku. Moja podwoiła jak miała niecałe 3,5 miesiąca, no ale może to dlatego że się malutka urodziła. Teraz dobiliśmy do szczęśliwej siódemki :-)
Akaata- dobrze, ze serdusio jest jak byc powinno. Trzymam kciuki za bioderka
Ewcia - a ilez ten Stas mial byc najwiekszy, co???;-)