zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
to moze niech Ci ten cwany doktorek poradzi jak mala zachecic do dzwigania glowki... W koncu to nalezy do jego zadan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas Adaś potrafi nie jeść od 19 nawet do 7 rano.
Ale zwykle wygląda to tak, że karmimy go ok 22 i śpi do 6-7. Nie wiem czy to zasługa tego, że ostatni jego posiłek to kaszka jabłuszkowa na noc od hippa czy po prostu z wiekiem mu się tak sen wyregulował.
kici69 a jakie mleczko podajesz??? ja przeszlam z hippa na Bebilon i jest tak sobie. Ostatnią butlę dostaję po 21 ( potrafil spac od 9 do 5 rano bez pobudki) i budzi się chwilę przed 2 i o 5...i trabi po 165ml...za to w dzień kiepsko bo po 70ml pija
moj ma okres wyrywania i fochowania sie przy jedzeniu, wasze tez tak maja?? dla mnie karmienie to masakra...ciekawe jak bedziez pierwsza marchewka ( jakiej firmy polecacie???)