reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Katik - gratki za ząbka moja ostatnio w dzień też cyrkuje przy cycku ale zęby to nie są nie wiem co jej odbija . czasmi zje ładnie a czasmi cyrkuje w nocy je suoer

reklama
Ok, no to stawiam- lampeczka dla wszystkich.
French_Waiter_with_Wine.gif

Polciowe dziadki wlasnie grilluja na wczasach, i peka kolejna 0.5 pod tego zabka :-D:-D:-D

Gratulacje dla Polinki !!!
A u nas już nie wiem co myśleć przy każdym karimieniu płacz, zazwyczaj na początku później po jakimś czasie jej przechodzi, poza tym wszystko pcha do buzi aż czasem się boje ze raczki cale polknie hehe ale nie widze zabkow...

Polusia, gratulacje :-) pokaz nam ten zabek ino szybko :-D

a jesli chodzi o nasz rozwoj to:
-fikamy z pleckow na brzuszek i spowrotem
-pelzanie jest super po macie, panelach ale hicior to lozeczko, choc nam ostatnio zmalało, bo dziecie swobodnie przekrecic sie nie moze
- jak cos zlapie to sie podciaga i siada... no prawie, bo nie pozwalam :-)
- gada duzo, zwlaszcza z klimatyzacja....... :eek::eek::eek::eek::eek:
- no i ostatnie osiagniecie- wacham sobie stopy...... :-D

reklama
Poluś - gratuluję pierwszego ząbka!!

A my wczoraj na szczepieniu byłyśmy 6w1 + rota
Mała zniosła je super, praktycznie wcale nie płąkała, a jak piła rota to się uśmiechała i gadać chciała oczywiście, bo teraz zagaduje wszystkich i jak tylko kompana do rozmowy znajdzie to potrafi gadać nawet 1h:)

Zmartwiło mnie jednak to, że Lena mimo kąpieli w Oilatum ma bardzo suchą skórę, szczególnie partiami ma takie wysuszone placki i jest podejrzenie atopowego zapalenia skóry;-( Muszę na 2tyg. odrzucić jajka, mleko słodkie i wszystkie jego przetwory, mogę tylko jogurty naturalne jeść. Mam nadzieję, że dieta pomoże.
Trzymajcie proszę kciuki za naszą Lenkę!!

Do góry