reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Kwiatek straszne to. Skąd to się wzięło? i jak z leczeniem? po antybiotyku przechodzi? nie zazdroszczę...

reklama
gosia23s:8529811 pisze:
Kwiatek straszne to. Skąd to się wzięło? i jak z leczeniem? po antybiotyku przechodzi? nie zazdroszczę...
leczenie nie jest takie straszne wypiła jednorazowo jakaś zawiesinę która sprawia ze spożywana przez człowieka glukoza nie wchłania się tak, żeby robak ja zjadł no i on ginie z braku glukozy, teraz czekamy i po 3 tygodniach jeszcze raz to samo a potem badanie kontrolne. Złapać to można z wody lub gdy się zje źle umyte warzywa nawozone nieskompostowanymi fekaliami, jak ktoś ma na działce kibelek, no i piaskownica niekryta to zlo wszelakie. My i TYmek tego nie mielismy.

Kwiatek:szok::szok:
Biedna Hanulka
Najważniejsze że zdiagnozowane i leczone
Z piaskownicy najprędzej można różne świństwa złapać, Ola w wieku Zosi właśnie z piachu zapalenia jamy ustnej dostała, temp 40 st, cała buzia w krostach, ani jeść ani pić.

Piaskowinice to niezły syf . dzieci to się chyba odrobaczać jak psy powinno raz do roku po przebywaniu w tym piasku .

kwiatek zdrówka dla Hani , dobrze że wyszło

Jakis czas temu Wredzi zrobila sie na raczce pokrzywka. Teraz zajmuje juz pasek o szerokosci siegajacej do 2,5 cm, a dlugosci od lokcie do nadgarstka. Raz jest bledsze, raz bardziej czerwone. Wiem, ze nie swedzi jej, ale ostatnio mala zaczela zwracac na to uwage...

007.jpg008.jpg

Zielona - to wg mnie uczulenie na słońce. U mnie tak właśnie uczulenie na słońce wyglądało, jak spędzałam pierwszy raz lato w Niemczech.

Zielona mi uczulenie na slonce wyszlo w tym roku, po 25latach...

Ola ma czasem podobne krostki na wewnętrznej stronie lokcia, z tym ze drobniejsze i bledsze... miala to juz zima i to w sumie pojawia sie i znika, podobno tam jej sie bardziej wysusza skora... nie wiem jaka moze byc jeszcze przyczyna takiej wysypki

reklama
Do góry