reklama
A mnie dzisiaj szlag trafił dzwonią, że na szczepienie infarixem juz , chyba ich popieprzylo ma rok i 4 miesiace nie poltora roku ! Ta przychodnia jest fajna bo dofinasowywuja szczepienia i tymi drozszymi szczepia o0bowiazkowe ale szczepic to by szczepili najchetniej jedno po drugim
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Aniez- dziękuje już dobrze. Niemniej jednak dalej zapobiegawczo po kąpieli przemywam rywanolem a do poniedziałku mamy zalecenie smarować siusiorka diprogenta
Love
Fanka BB :)
w koncu udało mi się dodzwonic do przychodni lecz powiedzieli ze nas nie przyjmą bo : nie jesteśmy jeszcze zarejestrowane u nich a po rejestracji dopiero po 2 dniach mogę zapisac się na wizytę... niestety ale dopiero się tu przeprowadziliśmy do jasnej cholery to jak się coś dzieję, to mam 2 dni czekac ?
przeszłam się do tej przychodni z myślą, że może jak już tam będę to ktoś raczy choc rzucic okiem , jakże się myliłam:-(
muszę czekac az małz w poniedziałek wroci i pojedziemy chyba do naszej starej przychodni
przeszłam się do tej przychodni z myślą, że może jak już tam będę to ktoś raczy choc rzucic okiem , jakże się myliłam:-(
muszę czekac az małz w poniedziałek wroci i pojedziemy chyba do naszej starej przychodni
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Love różnie to zależy od wielu czynników. Teraz przyrost wagi nie jest już tak szybki ze względu na to że dzieci duuuużo się ruszają
A próbowałaś wystawiać jej ewentualnie jakieś jedzenie na widok żeby mogła sobie sama sięgać?? Niech to będzie chlebek, szynka, serek, pomidor tego rodzaju rzeczy. Może częściej i chętniej sięgnie po nie??
A próbowałaś wystawiać jej ewentualnie jakieś jedzenie na widok żeby mogła sobie sama sięgać?? Niech to będzie chlebek, szynka, serek, pomidor tego rodzaju rzeczy. Może częściej i chętniej sięgnie po nie??
reklama
Love
Fanka BB :)
właśnie wrociłysmy od lekarza
dziś pół nocy bidulek nie spał , spłakała, drapała nóżkę, do tego jeszcze trójki idą ,
rano była zmordowana a z bólu tak ściskała sobie rączki , że pazurkami do krwi dziury porobiła.
okazało się, że ta wysypka to ani nie pokrzywka ani nie ta choroba o której pisała mi Nata.
To jakaś alergia, mam jej nie podawac owoców ze skórką ( kilka razy zjadła ) itp.
dostałyśmy 2 maści i zyrtec do tygodnia powinno zniknąc jak nie to kontrola.
trafiłyśmy na świetnego lekarza, zapytałam również o wagę jak zwykle , przeanalizował Zosi wagę od samego urodzenia łącznie z najmniejszym spadkiem wagi w 2 dobie aż do dnia dzisiejszego. od około 4 msc jest na 3 centylu i tak się utrzymuję. taki jej urok i już , lekarz powiedział, że też ma córcię taka drobinkę i najwyraźniej tak ma być
kamień z serca
dziś pół nocy bidulek nie spał , spłakała, drapała nóżkę, do tego jeszcze trójki idą ,
rano była zmordowana a z bólu tak ściskała sobie rączki , że pazurkami do krwi dziury porobiła.
okazało się, że ta wysypka to ani nie pokrzywka ani nie ta choroba o której pisała mi Nata.
To jakaś alergia, mam jej nie podawac owoców ze skórką ( kilka razy zjadła ) itp.
dostałyśmy 2 maści i zyrtec do tygodnia powinno zniknąc jak nie to kontrola.
trafiłyśmy na świetnego lekarza, zapytałam również o wagę jak zwykle , przeanalizował Zosi wagę od samego urodzenia łącznie z najmniejszym spadkiem wagi w 2 dobie aż do dnia dzisiejszego. od około 4 msc jest na 3 centylu i tak się utrzymuję. taki jej urok i już , lekarz powiedział, że też ma córcię taka drobinkę i najwyraźniej tak ma być
kamień z serca