reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

hej joł , jestem
a więc- tak jak myślałam to ta cholerna stulejka. Mimo że codziennie w kąpieli ma delikatnie ściąganą skórkę stulejka jest znowu . Gromadzi się pod napletkiem mocz i robi się stan zapalny. Diprogenta i rywanol- czyli tak jak poprzednim razem. Jeśli z tym napletkiem mimo stosowania maści sterydowej dalej będzie problem, nie wykluczony będzie zabieg- ale narazie nie mam się tym stresować

reklama
biedny Antoś oby szybko minęło
Ja już odebrałam wynik ogólnego badania kału i wynik jest ujemny ufffff teraz czekamy do środy lub czwartku na pozostałe dwa wyniki. Na dzień dzisiejszy Natalka robi ładną kupkę z tym że nie podaje jej nabiału.

Kamisia- biedny Antonio, będzie dobrze.
Mamusia- no uffff... podaj ten nabiał za jakiś czas, ale ostroznie i po jednym 'rodzaju'.

Zosia od jakiś 2 tygodni miała na udzie dziwną wysypkę, myślałam, ze to uczulenie, choc generalnie nie zdarzało się to raczaj. dziś patrze że to się rozrosło , wygląda jak oparzone pokrzywą plus zaczerwienienie ... niestety z lekarzem będziemy się widziec dopiero w przyszłym tygodniu... wrzucam zdjęcie, może któraś mama będzie wiedziała co to takiego ?

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry