reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Kici- podawaj mu Enterol, najszybciej powstrzyma biegunkę, możesz też mu podawać Dicoflor, ale ja bym zaczęła od Enterolu (przez 3 dni) potem przez 2-3 tygodnie Dicoflor.

reklama
ja tesciowa tu oczerniam, ale widze teraz , ze kupkowy problem to jakas inna sprawa. Od wczoraj robi mi po 4 - 5 kupek, ale dziwne, bo niby normalna kupka jest, ale na pieluszce rozlane jakby brązowe siuski. A ile nie rozgryzionych grudek jedzenia tam siedzi to szok.Adas mial problem z przezuwaniem. ma 16 zeboli, ale wiele rzeczy lykal.Uczylam go gryzc, a i tak co kupka to grudki

Musze wyparzyc wszystkie kubki i butle, bo dawno tego nie robilam i moze tu przyczyna, bo jada to co zawsze

Borys tez na brzuszku przeważnie spi;-)

salamandra. moj zboj tez ma 16 zeboli i tez czesto polyka większe kawałki zamiast gryzc hehheh nie raz klejnoty z marchewaki czy inne cuda w qpkach odnajduje:-)

U nas jest to samo z lykaniem. Ostatnio sie smialam, ze nie ma sensu dawac groszku do zupki, bo w jakiej postaci wloze do buzi, w takiej samej pozniej w kupie znajduje :-D

Mój śpi na podusi takiej puchowej ale dziecięcej... czasami ja wywali i śpi bez a czasami to na poduszeczkę jeszcze kołdrę sobie naścieli i dopiero się kładzie :eek: to dopiero jest widok...
a śpi różnie na boku, na plecach, na brzuszku z podkurczonymi nóżkami... wzdłóż, w poprzek łóżeczka, z głową w nogach... akrobacje na całego

A z gryzieniem róznie. Ale widze że dzielnie stara się gryźć :tak: i są momenty że znajduje grudki w qupie a czasami nie ma ani jednej

reklama
Moja tez pięknie gryzie, grudki to jedynie z arbuza znajdujemy i czasami z marchewki, ale ogólnie Lena daje radę mimo 6 zębów;-)

Do góry