reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

No to zaopatrzymy się na oczątek w ziajkę i dzieciową szczoteczkę :D

Adaś pewnie nie da sobie umyć zębisków, szczoteczkę pewnie będzie chciał obsługiwać sam :).
On w ogóle ostatnio nie chce dać sobie buzi otworzyć choćby żeby mama mogła ząbki policzyć :|

reklama
Ja rowniez masz szczoteczke jordana. Elektrycznymi mnie totalnie zaskoczyłyście...
Mycie zebow jeszcze pare miesiecy temu bylo fajna zabawa, teraz owszem umyje, ale nierzadko po moim ciaglym napieraniu. najczesciej chwyta zwykle duze szczoteczki.
A ja z pytaniem do Was czy nadal podajecie wit D??

vit D powinno podawać się do roku - tak nam pediatra powiedziała

Mimo, że julka ma już dawno ponad rok - podaje jej czasem vit D

reklama
Ja wlasnie z vitD mam dylemat. Z jednej strony pediatra nie kazala juz podawac przez lato. Z drugiej strony lato jakie mamy, kazdy widzi - slonca jak na lekarstwo. Z trzeciej strony Natka ma jeszcze niezarosniete ciemiaczko. Generalnie zostala mi jeszcze witaminka, wiec jak mi sie przypomni to raz na kilka dni jej daje.

Do góry