zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Zapomnialam napisac, ze lekarz zrobil oczy taaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie, jak mu powiedzialam, ze mloda nie je slodyczy - chcial jej dac lizaka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuba był u dentysty jak miał 2,5 roku i strasznie mu się podobałobo a. fajna winda wjeżdża się do naszej przychodni dentystycznej, b. fotel jeździł, c. pani miała super gadżety... walnęła tekstem 'zobaczymy ile ząbków zjadły robaczki' i był zonk... 0 ząbków zjadały robaczki
kontrolę robiły raz na pół roku i na razie wszystko zdrowe, ale Kubuś uwielbia gabinet dentystyczny, jak zresztą każdy gabinet lekarski
A! W niektórych przychodniach są tzw. wizyty adaptacyjne, czasem sa one darmowe, trzeba podzwonić i popytać.
Zielona- dobrze, że nic poważnego Kostce nie jest![]()
Onka to samo pytanie przyszlo mi dzisiaj na mysl :-)
Kamisia szczepicie w granicach pazdziernika-listopada bo tak chcecie czy tak wam wypada ?? My też nie zaszczepimy wogóle, a jak zaszczepimy to jak bedzie większa
My tez mamy problem z kupsztalami zeminilismy mleko spowrotem na bebilon tylko 3 bo nanem Toska sie nie najada i traci nam nam wadze wogole ona nic nie chce jesc, niejadek wazy 10 kg przy 89cm
I robi luźne kupska po tej zmianie ale 2 razy dziennie czyli normalnie jak na nia, ale robila juz normalne i teraz sama nie wiem co mam z nia zrobic
W pakiecie to jest standard, ale niektóre przychodnie mają taką usługę także poza pakietem :-) dla dziecka to jak wizyta w muzeum :-)