annaoj kce
08.06/04.10/09.13
dziewczyny jaką dawkę zyrtecu mogę Młodej podać??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wlasnie pisalam na ktoryms watku o tych bialych pampersach premium, okropne one sa, alija tez dostala uczulenia od nich, ale posmarowalam bepanthenem i od razu przeszlo...To chyba uczulenie na pampersy, bo zawsze miała active baby a ostatnio w promocji kupiłam te białe pampersy PREMIUM i od kilku dni ich używamy i się problem drapania pojawił..
Wysmarowałam jej tyłek sudocremem i założyłam pampersa active baby, odstawię te premium i będę obserwować..
i jak fajnie to wyglada, moze spokojnie bule z szynka wcinac:-)Dzis zauwazylam, ze moje dziecko procz czterech jedynek, czterech dwojek ma rowniez wszystkie cztery czworki.
Trojek brak![]()
Dobra dziewczyny to ja zaczynam panike i bóle brzucha ze strachu
Wiadomo o co chodzi
Sczepienie. Szczepia u nas mmr i chca Toske szczepic 10 maja i nie wiem co zrobic. Umiowilam sie juz do naszej pani doktor o bede pytac pytac pytac bo teraz to się już naczytałam i nie będe mogła spać. Kobiety które szczepiły zauważyłyście jakieś cofnięcie u waszych dzieci. Bo czytałam że zaczyna się wysoką gorączką a kończy opóźnieniem cech nabytych. Umiejętności które dzieci posiadają zanikają. I nawet nie o autyzm tu chodzi. Ponoc czy mmr czy priorix to jeden dziad.