Moja ma wielkie stopy he he he
Wielkie to ma mój SZymek , 26 nosi .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja ma wielkie stopy he he he
Wielkie to ma mój SZymek , 26 nosi .
o jaaa, mój jest starszy, a zimówki mamy 23, normalne butki 22...
no ej...nic z takich rzeczy jak na fotkach nie ma przedmiotu porownawczego, to mozna sie pomylic :-)I wyszlo teraz na jaw, jak Pole mierzylyscie miara big mummy :-)
niezłe WIELKIE STOPY ;-)
J. ma buty zimowe bodajże 28 lub 29 nie pamiętam tylko że on ma inny problem...po tatusiu ma wysokie podbicie i mało który but jest w stanie na noge włożyć...
to teraz ja jestem w szoku. U nas też 26 króluje i 27 na wiosnę pewnie już będzie
no ej...nic z takich rzeczy jak na fotkach nie ma przedmiotu porownawczego, to mozna sie pomylic :-)
Moj Adasko tez ma duze stopencje, a dlonie to wogole konkretne i lubi nimi okladac.
p.s. pisze bez polskich znakow, bo synus Alt mi wyskubal z laptopa
I wyszlo teraz na jaw, jak Pole mierzylyscie miara big mummy :-)
he he, Sebastianek tez ma wysokie po tatusiu. zobaczymy jak to z butami bedzie w przyszlosciniezłe WIELKIE STOPY ;-)
J. ma buty zimowe bodajże 28 lub 29 nie pamiętam tylko że on ma inny problem...po tatusiu ma wysokie podbicie i mało który but jest w stanie na noge włożyć...
maly informatyk znaczy z Adasiap.s. pisze bez polskich znakow, bo synus Alt mi wyskubal z laptopa