reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
:szok: niezłe WIELKIE STOPY ;-)
J. ma buty zimowe bodajże 28 lub 29 nie pamiętam tylko że on ma inny problem...po tatusiu ma wysokie podbicie i mało który but jest w stanie na noge włożyć...

I wyszlo teraz na jaw, jak Pole mierzylyscie miara big mummy :-)
no ej...nic z takich rzeczy :-D jak na fotkach nie ma przedmiotu porownawczego, to mozna sie pomylic :-)

Moj Adasko tez ma duze stopencje, a dlonie to wogole konkretne i lubi nimi okladac.
p.s. pisze bez polskich znakow, bo synus Alt mi wyskubal z laptopa

to teraz ja jestem w szoku. U nas też 26 króluje i 27 na wiosnę pewnie już będzie

U nas u K. będzie już 29/30 (na wiosnę stópka rośnie... niestety). No, ale myślę, ze to nie jest wielka stópka w porównaniu do wzrostu (110 cm).

no ej...nic z takich rzeczy :-D jak na fotkach nie ma przedmiotu porownawczego, to mozna sie pomylic :-)

Moj Adasko tez ma duze stopencje, a dlonie to wogole konkretne i lubi nimi okladac.

Buhahaha... spryciulek!!! Alt mamusi zabrał :-D

I wyszlo teraz na jaw, jak Pole mierzylyscie miara big mummy :-)

Buhahahahahahaha... mi się wydaje, że raczej miarą urodzeniową, ja wiem, że Polnka nieduża, bo kiedyś pisałaś ile ona waży, jak ja ważyłam B.

:szok: niezłe WIELKIE STOPY ;-)
J. ma buty zimowe bodajże 28 lub 29 nie pamiętam tylko że on ma inny problem...po tatusiu ma wysokie podbicie i mało który but jest w stanie na noge włożyć...
he he, Sebastianek tez ma wysokie po tatusiu. zobaczymy jak to z butami bedzie w przyszlosci

:-D:-D:-D maly informatyk znaczy z Adasia:tak:

No i Bartuś ma stan zapalny oczek :-( najpierw była promocja od braciszka, czyli katarek i kaszelek, a dzisiaj całe oczka w ropce :-( No nic- pierwsza poważniejsza infekcja (bo to już bakteryjne paskudztwo)... mamy kropelki z antybiotykiem i mamy przemywać solą fizjologiczną. Nie wolno używać rumianku (piszę, jakby któremuś dzieciaczkowi też się coś podobnego przytrafiło).

Gosiek- jak wiesz Bartek też jest atopikiem i przy dzisiejszej wizycie dostał kolejny krem, bo uszka całe 'poszarpane'- swędzi i się szarpie. Jak go wypróbuję, to dam Ci znać, czy pomogło, bo Mustelli to ja jeszcze z nim nie używałam. Buźka już ładna (po zmniejszeniu częstotliwości kąpieli), na nóżki pomógł bephanten, no ale jak to z atopikami bywa coś innego go uczula i teraz kolej na uszka (z tym, że nasz problem w porównaniu z Twoim to pesteczka).

reklama
Aniez - oby szybko poszło kysz .. eehhh te gratisy od rodzeństwa, ale miejmy nadzieję że jak pare takich gratisów złapią dzieciaki to potem w przedszkolu ich oszczędzi ( będą przyzwyczajone dzieciaki ) a te nasze pierwsze to z wychuchanego domku na głeboką wode

Do góry