reklama
jeszcze wczoraj pisałam że mała nie je kaszek to dzisiaj mama mowi sprubuje co mi szkodzi i zjadła całą wielką miskę :-)
duzo bym dala zeby cos takiego przezyc
mam nadzieje ze niedlugo bedzie mi to dane
jeszcze wczoraj pisałam że mała nie je kaszek to dzisiaj mama mowi sprubuje co mi szkodzi i zjadła całą wielką miskę :-)
To tak jak u mnie wczoraj byl szok.Mala nie jada owocow.Probuje codziennie i nie tknie ani grama.I nagle ni stad ni zowad wczoraj zjadla caly sloiczek.Moje zdziwienie bylo ogromne.
marta doczekasz sie i Ty takiego widoku.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
gratulacje dla waszych pociech!To tak jak u mnie wczoraj byl szok.Mala nie jada owocow.Probuje codziennie i nie tknie ani grama.I nagle ni stad ni zowad wczoraj zjadla caly sloiczek.Moje zdziwienie bylo ogromne.
marta doczekasz sie i Ty takiego widoku.
Marta Gosiek ma rację doczekasz i ty tego dniaduzo bym dala zeby cos takiego przezyc
mam nadzieje ze niedlugo bedzie mi to dane
Dziewczyny a jakie moga byc dzialania niepozadane przy pulmexie baby?
uzylam dzis pierwszy raz bo mala zakatarzona i pokaslywala, posmarowalam ja rano, a teraz dwa razy rzyg, z taka dosc spora iloscia gestej sliny
a i druga rzecz odkad mala ma zeba ktory wystaje troche bardziej ponad dziaslo caly czas jezdzi po nim jezorkiem, wysuwa go, ciamka i tak cmoka na swoj sposob, mialy Wasze szkraby moze podobnie?
uzylam dzis pierwszy raz bo mala zakatarzona i pokaslywala, posmarowalam ja rano, a teraz dwa razy rzyg, z taka dosc spora iloscia gestej sliny
a i druga rzecz odkad mala ma zeba ktory wystaje troche bardziej ponad dziaslo caly czas jezdzi po nim jezorkiem, wysuwa go, ciamka i tak cmoka na swoj sposob, mialy Wasze szkraby moze podobnie?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Marta wg mnei to nie działanie nieporządane a efekt ;-) wydzielina odrywa się skąd się ma oderwać młoda ją połyka a "nadmiar" wymiotuje...
Agnieszka myslisz ze po 1uzyciu moz juz byc efekt? szczerze to wlasnie liczylam ze to to ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze po 1 razie.. u Oli duzo jest tej wydzieliny zalegajacej, nie umiala dotad jej wykrztusic, syrop srednio pomagal, od kilku dni znowu mi pokasluje w taki sposob jakby chciala wykrztusic dlatego kupilam Pulmex....przez te wymioty balam sie na noc go uzyc, ale rano sprobuje znowu zobaczymy jak bedzie...oby to jednak byl pozadany efekt
Marta, Aniela jak ma katar i chore gardo to jej się zdarza wymiotować. Pytanie o wymioty z flegmą jest z resztą jednym z pierwszych u mojej lekarki. Także to raczej nie skutek uboczny, zgadzam się z Agnieszką. A czy to efekt to też raczej nie, stawiam na zbieg okoliczności. U moich dziewczyn efektem pulmexu jaki widzę jest odetkanie nosków.
reklama
Agnieszka myslisz ze po 1uzyciu moz juz byc efekt? szczerze to wlasnie liczylam ze to to ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze po 1 razie.. u Oli duzo jest tej wydzieliny zalegajacej, nie umiala dotad jej wykrztusic, syrop srednio pomagal, od kilku dni znowu mi pokasluje w taki sposob jakby chciala wykrztusic dlatego kupilam Pulmex....przez te wymioty balam sie na noc go uzyc, ale rano sprobuje znowu zobaczymy jak bedzie...oby to jednak byl pozadany efekt
Marta m oj szymek potrafił wymiotowac jak miał chore gardło , dobrze ze odkrztusiła to co jej tam zalega