reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
no to otwieramy jakis maly handelek wymienny. Ja przyjme troche wzrostu i oddam nieco cialka :-)
Juleczko ciocia i Maja są z ciebie dumne!!!! Brawo!
Co do ubranek to szaleństwo totalne. Głównie polskie firmy robią zamieszanie. Maja np dostała śliczny dresik na 12 miesięcy. Bluza jest ok na teraz, spodnie za małe, o body z kompletu nie wspomne, bo jak miała 6 miechów to za małe było!
Co do ubranek to szaleństwo totalne. Głównie polskie firmy robią zamieszanie. Maja np dostała śliczny dresik na 12 miesięcy. Bluza jest ok na teraz, spodnie za małe, o body z kompletu nie wspomne, bo jak miała 6 miechów to za małe było!
no to otwieramy jakis maly handelek wymienny. Ja przyjme troche wzrostu i oddam nieco cialka :-)
ciałka to ja sama się chętnie pozbędę . jak większośc nas tutaj he he .
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
to ja ciałka przyjmę tak ze 3 kilo
to ja ciałka przyjmę tak ze 3 kilo
ja mam najwiecej do oddania wiec mam pierszeństwo...heheheh Aga...to jak przesłac pocztą??? A może tak chociaz z 5kg...taka ładna cyfra:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Wroniu 3 w zupełności mi wystarczą bo wtedy ważyłabym 55 kg co dla mojego wzrostu jest optymalną wagą a przesłac możesz i gołebiem tylko powiedz kiedy co mu okno otworze
Wroniu 3 w zupełności mi wystarczą bo wtedy ważyłabym 55 kg co dla mojego wzrostu jest optymalną wagą a przesłac możesz i gołebiem tylko powiedz kiedy co mu okno otworze
a ile Ty masz wzrostu??? Ja ważylam 55kg przed Weroniką...i czułam sie super w tej wadze:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
heh w dowodzie mam 162 cm ale sie zdeptałam i mam gdzieś 160 cm
reklama
heh w dowodzie mam 162 cm ale sie zdeptałam i mam gdzieś 160 cm
ja mam 169cm i 55 to mój ideał był...ale teraz to juz do 58 chce dojsc, czytałam ze z wiekiem trzeba dodac sobie ok kilograma , no ciąże tez powodują,że nie ma co liczyc na wage z liceum:-)