reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

U nas też katar góra. Znowu... I dlatego wygoniłam wczoraj M na spacer z dziewczynami, bo i im łatwiej się oddycha (a może już i taka temperatura trochę bakterie postraszy) i ja mogłam porządnie wywietrzyć. A że ja pochorowałam się na maxa, to zostałam. Zaraz dygam do lekarza, zobaczymy co tym razem za świństwo się przyplątało...

Dobrego dnia, żeby Was nie zasypało, bo u mnie sypie, że hej, a chorym zdrówka i katary precz!
Aniam jak ja Ci zazdroszczę... U nas było podobnie do czasu żłobka. I nawet tran na razie pomaga o tyle, że antybiotyk rzadko wchodzi w grę.
Kittek, ja chodzę z Nelą jak jeszcze kaszle, albo gorączkuje. A i tak tylko raz było coś innego niż sam katar jak dotąd. Dla swojego spokoju idź.

reklama
Agnieszka- wiesz co... w środe mam wizyte u pediatry to sie zapytam :D niech sie lekarz wypowie co wtedy.
Kittek- a nie mozesz zadzwonic do pediatry? Ja z katarem nie chodze, bo w przychodni dzieci chorych to jest mega duzo zarazy (mimo, ze u mnie umawia sie na godziny i sie w ogole nie czeka)- raz bylam i nie wiem, czy to przypadek, czy nie, ale na nastepny dzien Bartek byl caly w kropki, bo zlapal jakas wirusowke, wiec teraz jak sie niepokoje, to najpierw dzwonie i sie konsultuje :-)

Zdroweczka zasmarkanym noskom zyczymy!!!!!! I mamusiom i dzidziulom szybkiego powrotu do zdrowia!

U nas - odpukac - katarku brak, i oby tak jak najdluzej.

moj maly tez mial katarek na szczescie juz po nim....wysmarowalismy mu stopki czosnkiem i troszke na klatce piersiowej.podlozylismy od strony glowki ksiazki pod lozeczkiem i chyba lepiej mu sie oddychalo.zazdroszcze wam tego sniegu...u nas byl ostatnio 2lata temu...dziecko nawet sniegu nie pozna hehehe...zapobiegawczo nie stosujemy nic z reszta tutaj sie leczy homeopatycznie.

Zdrówka dla zasmarkanych mam i bobasków;-)

Jakie kremy na zimę stosujecie/polecacie? Ja kupiłam nivea na każdą pogodę, ale zachwycona nie jestem..

Zadzwoniłam wczoraj do pediatry. Powiedziała,że jeśli pokasłuje oprócz kataru to lepiej przyjechać. Kazała podawać pulmeo, smarować pulmexem i podawać wit c. Dziś jest trochę lepiej, ale nadal męczy się przy piciu mleczka. Jutro idę do pracy, oby katar minął.

reklama
Zadzwoniłam wczoraj do pediatry. Powiedziała,że jeśli pokasłuje oprócz kataru to lepiej przyjechać. Kazała podawać pulmeo, smarować pulmexem i podawać wit c. Dziś jest trochę lepiej, ale nadal męczy się przy piciu mleczka. Jutro idę do pracy, oby katar minął.

Kittek my mamy ten sam zestaw + clemasinum ...ale katar nadal leci z noska a kaszel ma taki strasznie odrywajacy że szok

Do góry