judysia proszę o to tabele norm:
Zobacz załącznik 297620Zobacz załącznik 297622Zobacz załącznik 297624Zobacz załącznik 297621
oooo to mi mały przystojniak rośnie:-), bo jak mial 5 m-cy to miał 74cm :-), a ważyl 8300:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
judysia proszę o to tabele norm:
Zobacz załącznik 297620Zobacz załącznik 297622Zobacz załącznik 297624Zobacz załącznik 297621
no to wg tej tabeli mieści sie w normie jako szczupła niunia:-)
Salamandra, a to "nie moczyc" to powiedzial Ci lekarz tak ogolnie zeby dzieciom uszu nie zamaczac, czy teraz Adasiowi poki mu sie nie unormuje ta wydzielina?
Seb wazy dzis 7,800 wiec w normie wg tych tabelek. Znaczy to ze przez miesiac przybral 800g, to strasznie duzo jakos
elvie, ale na żółtaczkę ja też miałam tą z nfz i szczerze, akurat nie widziałam potrzeby aby brać jakąś wersję płatną dodatkowo. te podstawowe szczepiania oczywiście biorę płatne, ale co do samej na żóltaczkę, nie mam ale. :-) Ale fajnie, że Lenka była dzielna!! a właśnie! a'propo Lenki ;-) Ona w przyszłym tygodniu ma imieninki 10/11 pamiętam bo jak planowaliśmy ciążę, to ewentualna córa miała być Lenka...