Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie się cieszę że to nie zapalenie! :-)Jednak nie zapalenie uch,a a za częste czyszczenie. Im częściej czyścisz tym więcej wydzieliny się zbiera. Taka diagnoza pediatry. Zostawiłam więc uszko w spokoju. Dziś nic nie cieknie tylko woskowiny sporo, ale nie ruszam. I nie moczyć przy kiąpieli. Oby nic się nie zmieniło
Ja Poli odkad przeszla do duzej wanny (w lipcu) mocze codzien. poprostu lezy w wannie i uszy sa pod woda. Do tej pory problemow z uszkami nie bylo (odpukac), wiec nie wydaje mi sie by moczenie uszu bylo powodem zapalen.Salamandra, a to "nie moczyc" to powiedzial Ci lekarz tak ogolnie zeby dzieciom uszu nie zamaczac, czy teraz Adasiowi poki mu sie nie unormuje ta wydzielina?