reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

mmoj maly wstaje o 6.00 o 9. idzue spac na 30-40 min
potem 13-14 sen i rozrabia tak azdo 20 i idzie spac, a potem jak na glownym napisa;lam co godz pobudki.
i jak ja mam funkcjonoewac i wszystko porobic w domu no jak.
prepraszam ale juz nie potrafie na dzien dzisiejszy myslec pozytywnie

a usypiac nie pomagam, klade do luzeczka i sam zasypia.

reklama
katik - ja mam ta silikonowa, i nie uzywam zadnej pasty, przemywam tylko tak, mala bardziej ja gryzie i chce sie bawic... nie wiem dokladnie jak to robic...takze jak mi sie przypomni to troche tam pomieszam jej w buzi, jakos boje sie bo te zabki takie malutkie jeszcze...nie wiem
moja niunia zawsze tak kolo 19.30 spi... sama pada hihi

reklama
heheheh przyznac się , która mi zadrościła...hę??? :-) Dzisiaj spał tylko 1h przez cały dzien :szok:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja............

katik - ja mam ta silikonowa, i nie uzywam zadnej pasty, przemywam tylko tak, mala bardziej ja gryzie i chce sie bawic... nie wiem dokladnie jak to robic...takze jak mi sie przypomni to troche tam pomieszam jej w buzi, jakos boje sie bo te zabki takie malutkie jeszcze...nie wiem
moja niunia zawsze tak kolo 19.30 spi... sama pada hihi
no dzis tez stosowlam pierwszy raz ta silikonowa, sama woda tak poskrobalam delikatnie te zebule, Polka tez miala ubaw i gryzla to hehe

Do góry