reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
Pupa Samuela ma sie juz lepiej dzieki mace ziemniaczanej.Jest jeszcze troszke zaczerwieniona ale nie az tak jak kilka dni temu.
Dzisiaj chyba 6 razy Samuelowi takie gluty wyssalam aspiratorem ze,a przeciez on ma taki malutki ten nosek. hehe
Dzisiaj chyba 6 razy Samuelowi takie gluty wyssalam aspiratorem ze,a przeciez on ma taki malutki ten nosek. hehe
u nas tez tego problemu nie ma wogole, a odkad 13x13 wtedy napisala zeby myc woda to caly czas tak robie i niczym nie kremuje pupci, no chyba ze nieraz sie zaczerwieni to wtedy bepanthenem posmaruje, ale tych chusteczek to prawie wogole nie uzywam, tylko waciki i wodaiza u nas od kiedy odstawiliśmy chusteczki nawilżane i zaczeliśmy za każdym razem myć wodą i zasypywać problem odparzonej pupci znikł
alija tez dostala takie krostki na brodce i na policzku taki jakby malenki liszaj i bylam u lekarza tutaj w polsce i mowila ze to wlasnie przez to ze sie tak mocno slini i wszystko do buzi pcha (brudne np) i polecila mi kupic krem oilatum soft, kosztuje kolo 32 zeta i jest super poprawa, trzeba smarowac brodke i policzki i wtedy niech sie slini ile chce... wszystko zniknelo, a ja sie balam ze to skaza bialkowa...U nas zębów brak, ale ostatnio jest apogeum ząbkowania, ślini się strasznie, aż bródka w krosteczkach jest i czasem krzyk po włążeniu ręki lub zabawki do buźki.
Byłyśmy u lekarki, Alusia waży 6800, za każdym razem jak ją ważę, to sobie myślę "tak to naprawdę przekarmiane dziecko jest", głupia alergolog.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mam pytanie do mam podających Viburcol
Podajecie 2 razy dziennie czy raz dziennie czy tylko w razie potrzeby?
No i po jakim czasie od podania widzicie efekty dzialania?
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
dziewczyny, a jakie macie kremy do tworzy dla Maluszkow na zime? bo troche tego jest i nie wiem na co sie zdecydowac...
Aga my uzywamy NIVEA na każdą pogodę
Aga- kiedyś cos czytałąm nt stosowania środków homeopatycznych u dzieci w tym czopków - jak odnajde to wrzuce
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Aga my uzywamy NIVEA na każdą pogodę
Aga- kiedyś cos czytałąm nt stosowania środków homeopatycznych u dzieci w tym czopków - jak odnajde to wrzuce
Edit-
ale nie dotyczy to dzieci
Mam pytanie do mam podających Viburcol
2x dziennie
ale przestałam już podawać -może to zbieg okoliczności ale Alicja mi po nich źle spała...
Sprawdziłam to 3 razy -po podaniu czopka wieczorem częściej się budziła stękała popłakiwała...
Dziś znowu nie podałam i spała ładnie...
Nie wiem czy to możliwe żeby któryś składnik źle na nią wpływał ale w czwartek zapytam lekarza czy tak się może zdarzyć...
dziewczyny, a jakie macie kremy do tworzy dla Maluszkow na zime? bo troche tego jest i nie wiem na co sie zdecydowac...
ja mam bubchena
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
u nas tez tego problemu nie ma wogole, a odkad 13x13 wtedy napisala zeby myc woda to caly czas tak robie i niczym nie kremuje pupci, no chyba ze nieraz sie zaczerwieni to wtedy bepanthenem posmaruje, ale tych chusteczek to prawie wogole nie uzywam, tylko waciki i woda
alija tez dostala takie krostki na brodce i na policzku taki jakby malenki liszaj i bylam u lekarza tutaj w polsce i mowila ze to wlasnie przez to ze sie tak mocno slini i wszystko do buzi pcha (brudne np) i polecila mi kupic krem oilatum soft, kosztuje kolo 32 zeta i jest super poprawa, trzeba smarowac brodke i policzki i wtedy niech sie slini ile chce... wszystko zniknelo, a ja sie balam ze to skaza bialkowa...
ja posmarowałam maścią z wit A i też ładnie zeszło, odpukać