reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
Bylam dzis z mlodszym u pediatry w sprawie tych odparzen,i ta lekarka kazala malego pupe smarowac mercromina czego robic nie bede,bo ten plyn barwi mocno ubranka ( smarowalam tym pepek malego,po wyjsciu ze szpitala )i plam wczesniej z ciuszkow nie usunelam niestety.
Jak poprosilam ta lekarke zeby malemu gardlo obejrzala,to mi powiedziala ze nie bo jeszcze zacznie plakac Krotko mowiac zbadala malego na o*****l.Jutro pojde do przychodni i zmienie dzieciom lekarza
Moja mama ( pielegniarka z zawodu ) doradzila mi aby wietrzyc malego,i zasypywac dupcie maka ziemniaczana,i tak bede robic.
Jak poprosilam ta lekarke zeby malemu gardlo obejrzala,to mi powiedziala ze nie bo jeszcze zacznie plakac Krotko mowiac zbadala malego na o*****l.Jutro pojde do przychodni i zmienie dzieciom lekarza
Moja mama ( pielegniarka z zawodu ) doradzila mi aby wietrzyc malego,i zasypywac dupcie maka ziemniaczana,i tak bede robic.
Na pół roku mama fundnęła córce szczepienie. Jak zwykle płacz był nie wtedy, kiedy inne dzieci płaczą, czyli przy pomiarach, a przy kłuciu nie. Nela waży 7680g i ma 67 cm.
Iza życzę, żeby szybciutko się wygoiło - u nas krochmal to podstawa kąpieli od kiedy młoda dostała alergię. I działa bardzo dobrze.
Iza życzę, żeby szybciutko się wygoiło - u nas krochmal to podstawa kąpieli od kiedy młoda dostała alergię. I działa bardzo dobrze.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
beti1982
III'2008 i IV'2010
13, no to podobnie jak u nas... oby Alicji szybko przeszło...
Iza, zdecydowanie zmienić lekarza... bez badania bo się rozpłacze również polecam kąpiel w krochmalu i mąkę do zasypywania
Ulanka, świetnie się Anielka spisała... no i ładnie przybiera na wadze
Iza, zdecydowanie zmienić lekarza... bez badania bo się rozpłacze również polecam kąpiel w krochmalu i mąkę do zasypywania
Ulanka, świetnie się Anielka spisała... no i ładnie przybiera na wadze
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
U nas zębów brak, ale ostatnio jest apogeum ząbkowania, ślini się strasznie, aż bródka w krosteczkach jest i czasem krzyk po włążeniu ręki lub zabawki do buźki.
Byłyśmy u lekarki, Alusia waży 6800, za każdym razem jak ją ważę, to sobie myślę "tak to naprawdę przekarmiane dziecko jest", głupia alergolog.
Byłyśmy u lekarki, Alusia waży 6800, za każdym razem jak ją ważę, to sobie myślę "tak to naprawdę przekarmiane dziecko jest", głupia alergolog.
reklama
U nas zębów brak, ale ostatnio jest apogeum ząbkowania, ślini się strasznie, aż bródka w krosteczkach jest i czasem krzyk po włążeniu ręki lub zabawki do buźki.
My idziemy w środę na kontrolne ważenie, Ale mam wagę w domu i ostatnio ważyła 6750. Więc nasze Alicje podobne wagi mają.