AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja też tak waże... póki co z urodzeniowej 3900 ważymy 9 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mi się wydaje, że dzieciaczki które rodzą się większe to raczej wolniej później przybieraja i jest im trudniej podwoić wage.
O. ur. się 3280g a ma teraz 6800g.
Bylam dzisiaj z coreczka u pediatry i jestem zalamana lekarka :-( Zeby to pediatra sie mnie pytala czy dziecko nie ma goraczki (a co, ja mam termometr w oczach???) albo ile dziecko wazy (ostatnie wazenie bylo miesiac temu na szczepieniu)..... Jakas taka gburowata i niemila byla ta baba... cala wizyta trwala moze z 7 minut i niczego sie nie dowiedzialam i nie wiem jak zwalczyc katar i zapobiec wymiotom po kazdym posilku :-(
P.S.
Wizyta byla w prywatnej przychodni...
Katik ale się uśmiałam.
My zaliczyliśmy szczepienia i troszkę się zmartwiłam wagą Alicji. Waży 6250. W miesiąc przybrała 300g, to chyba za mało<?> No i nie powinna już podwoić wagi urodzeniowej??