reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluchów

U nas chusteczki NIvea Pure&Clean, ostatnio już tylko i wyłącznie. Przetestowaliśmy wszystko co wpadło mi w rękę i te najbardziej nam pasują. Ładnie czyszczą i nic nie zostawiają na skórze.

reklama
Dla nas numer 1 to zielone chusteczki Pampers a bardzo dobre i często używane sa Dady - najsłabsze sa Huggisy - strasznie suche, a Nivea raz wziełam w pudełku - pudełko ekstra i raz w 3-paku i były beznadziejne - suche - pewnie dlatego promocję zrobili w Almie...

Flaurka - ja na Huggisy nie narzekam, wg mnie z wilgocią ok, podobnie jak z Nivea... Nie wiem dokładnie które Dady są te "fajniejsze" - bo 2 rodzaje są takie śliskie dziwnie....

Pudełko z Nivea też sobie chwalę, chusteczki mi nie wysychają :)

co do chusteczek to dla nas nr 1 sa haggisy takie w jasnym-bezowym opakowaniu sa mega wilgotne, pozniej lubimy pampersa te zielone. NA poczatku uzywalam babydream i wydawaly mi sie ok dopoki nie uzylam haggisow teraz sa dla mnie porazka

Hehe te pudełka Nivea to widzę chyba każda z nas ma :-D Ale fakt, są bardzo wygodne.
A tak z innej beczki, któreś z Was przemywały oczka dziecku, bo ropiały, tylko nie mogę jakoś się dokopać, czym? Bo jak z tym masowaniem to pamiętam, ale nie pamiętam "specyfiku".

Dla nas rowniez najlepsze sa chusteczki zielone pampersa ale dostalismy 6 opakowan huggisow to trzeba je tez zuzyc i nie sa zle.

reklama
No ja kupiłam w poniedziałek Huggisy Pure w Tesco - 3-pak za 13,99, więc teraz je uzywamy, ale szału nie ma, jak dal mnie - sa mokre, ale takie "nie śliskie".

Do góry