reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluchów

U nas chusteczki NIvea Pure&Clean, ostatnio już tylko i wyłącznie. Przetestowaliśmy wszystko co wpadło mi w rękę i te najbardziej nam pasują. Ładnie czyszczą i nic nie zostawiają na skórze.

reklama
Dla nas numer 1 to zielone chusteczki Pampers a bardzo dobre i często używane sa Dady - najsłabsze sa Huggisy - strasznie suche, a Nivea raz wziełam w pudełku - pudełko ekstra i raz w 3-paku i były beznadziejne - suche - pewnie dlatego promocję zrobili w Almie...

Flaurka - ja na Huggisy nie narzekam, wg mnie z wilgocią ok, podobnie jak z Nivea... Nie wiem dokładnie które Dady są te "fajniejsze" - bo 2 rodzaje są takie śliskie dziwnie....

Pudełko z Nivea też sobie chwalę, chusteczki mi nie wysychają :)

co do chusteczek to dla nas nr 1 sa haggisy takie w jasnym-bezowym opakowaniu sa mega wilgotne, pozniej lubimy pampersa te zielone. NA poczatku uzywalam babydream i wydawaly mi sie ok dopoki nie uzylam haggisow teraz sa dla mnie porazka

Hehe te pudełka Nivea to widzę chyba każda z nas ma :-D Ale fakt, są bardzo wygodne.
A tak z innej beczki, któreś z Was przemywały oczka dziecku, bo ropiały, tylko nie mogę jakoś się dokopać, czym? Bo jak z tym masowaniem to pamiętam, ale nie pamiętam "specyfiku".

Dla nas rowniez najlepsze sa chusteczki zielone pampersa ale dostalismy 6 opakowan huggisow to trzeba je tez zuzyc i nie sa zle.

reklama
No ja kupiłam w poniedziałek Huggisy Pure w Tesco - 3-pak za 13,99, więc teraz je uzywamy, ale szału nie ma, jak dal mnie - sa mokre, ale takie "nie śliskie".

Do góry