reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękne Gliwice:)

reklama
Ja chodziłam przez 2 ciąże do ginekologa na toszeckiej, przychodnia m a umowe z NFZ wiec nie trzeba nic płacic. nie zmienilabym go na innego, zadko sie zdarza ze jest na urlopie, na pytania i watpliwosci odpowie:)

Cześć dziewczyny , weszłam tutaj , bo kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży:) Poszłam do mojego stałego lekarza , na sikorniku , ale jak poczytałam sobie opinie to zaczynam zastanawiać się nad zmianą.. Bardzo proszę o polecenie kogoś dobrego , z góry dzięki za pomoc:)

Jeśli pytanie jeszcze aktualne polecam dr Strzałkowskiego, obecnie przyjmuje na Granicznej, oraz dobre opinie słyszałam na temat dr Łydka (nie wiem jak prawidłowo odmienić to nazwisko ;)) przyjmuje chyba w szpitalu położniczym na Nowym Świecie oraz o dr Arabskim na Opolskiej.

Czesc kobitki :-) Jestem w polowie ciazy. Lekarza wybralam na podstawie opinii kolezanek. Postanowilam nie sugerowac sie opiniami w necie, bo tak naprawde nie wiem kto to wypisuje?? Moim lekarzem jest dr Burchacinski. Przyjmuje na Sikorniku w przychodni. Co do szpitala, to sklaniam sie do wielospecjalistycznego pomimo roznych opinii. Wychodze z zalozenia, ze piekne sale to nie wszystko, choc tym w wielospecjalistycznym niczego nie brakuje. Polowa moich kolezanek jest pielegniarkami a zgadzajac sie z ich zdaniem- jak sie jest osoba roszczeniowa, to nigdzie nie bedzie ok, oraz biorac pod uwage fakt, iz jesli tfu tfu tfu cos z dzieckiem jest nie tak, to oscienne szpitale ( Knurow i Pyskowice rowniez) wysylaja na erkach do wielospecjalistycznego. Po prostu- tu jest specjalistyczny sprzet, swietni fachowcy ( nie chce nikogo urazic- sugeruje sie zebranymi informacjami). A tak na chlopski rozum.... ten szpital wczesniej byl polozniczo- ginekologicznym przeciez... Nie wiem czy mam isc na szkole rodzenia? Ktos byl w tym wlasnie szpitalu? Jakies sugestie? Chce rodzic sn i nie wiem czy polozna i/lub szkola sa do tego potrzebne/pomocne. Ile kosztuje taka przyjemnosc, jedna i druga? Kurcze, moglabym tak setki pytan i watpliwosci wypisac... Co do szmateksu, to podobno ciekawy otworzony zostal w Soslandii, za przejazdem kolejowym, w strone Zabrza, po prawej stronie, w piwnicach meblowego. Tam byl kiedys komis (moze nadal jest). Mam zamiar sie tam wybrac po 10tym. Kobitki pozdrawiam serdecznie i zagladajcie tu czesciej :-) Ja bede

Ja widzę że wątek zamarł :D
Dziewczyny z Sośnicy jeśli zaglądacie-napiszcie na priv,może jakiś wspólny spacerek?Ja siedze w domu z córeczką,chętnie bym się wybrała na jakiś wspólny spacerek,a i dzieciaki miałyby towarzystwo :-D

reklama
Witam serdecznie wszystkie obecne i przyszłe mamuśki!

Mieszkam w Gliwicach od urodzenia... Mam 35 lat i jestem pigułą a właściwie pielęgniarką i położną ;) Obecnie jestem w 22 tygodniu ciąży i oczekuję swojego pierwszego dzieciaczka ;) W związku z tym iż dzidzi nieco spieszy się na ten świat jestem na L4 i jak widać mam troszkę nadmiaru czasu wolnego bo buszuje po necie i różnych forach internetowych ;)

Jeśli chodzi o ginekologów - troszkę ich poznałam ale nie będę tu oryginalna bo napiszę iż rewelacyjny jest dr Strzałkowski. Kultura, podejście, wiedza i życzliwość...wszystko na 10.

Pozdrawiam jeszcze raz wszystkie forumowiczki bardzo bardzo cieplutko ;)

Do góry