G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
To słaba sytuacja... U mnie to kurier włożył do złej skrytki przy wydawaniu. Szczerze mówiąc i tak ciężko było odzyskać paczkę.Ja nie zwrócę tej paczki, bo nie wiadomo ani od kogo ona jest ani do kogo jest.
moją paczkę nadawała mi koleżanka, nie sklep. A patrząc na to, że podgrzewacz był bez opakowania to też podejrzewam, że pewnie z olx ta paczka albo jakiejś facebookowej aukcji czy czegoś.
Etykietę mam swoją z moimi danymi. Teraz można nadawać paczki bez etykiety, etykietę drukuje kurier. A tu wydrukował i przykleił odworotnie. Nie ma jak tego zwrócić, inpost zareaguje dopiero w momencie, kiedy zadzwoni do nich ktoś mówiąc, że miał dostać podgrzewacz, a dostał ubranka dla dziecka bo inaczej to żywcem nie ma jak znaleźć tej drugiej paczki.
Ja generalnie zrobiłam wszystko, co mogłam, pomyslałam tylko, że gdzieś może jest nadawca
Życzę powodzenia, ale nie odpuszczaj im. Ja miałam bardzo dobre zdanie o tej firmie kurierskiej, ale po tamtej sytuacji mam mieszane uczucia. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej. Dużo zależy też od tej drugiej osoby.