reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomyłka inpostu - Philips Avent

Ja nie zwrócę tej paczki, bo nie wiadomo ani od kogo ona jest ani do kogo jest.
moją paczkę nadawała mi koleżanka, nie sklep. A patrząc na to, że podgrzewacz był bez opakowania to też podejrzewam, że pewnie z olx ta paczka albo jakiejś facebookowej aukcji czy czegoś.

Etykietę mam swoją z moimi danymi. Teraz można nadawać paczki bez etykiety, etykietę drukuje kurier. A tu wydrukował i przykleił odworotnie. Nie ma jak tego zwrócić, inpost zareaguje dopiero w momencie, kiedy zadzwoni do nich ktoś mówiąc, że miał dostać podgrzewacz, a dostał ubranka dla dziecka :p bo inaczej to żywcem nie ma jak znaleźć tej drugiej paczki.

Ja generalnie zrobiłam wszystko, co mogłam, pomyslałam tylko, że gdzieś może jest nadawca :)
To słaba sytuacja... U mnie to kurier włożył do złej skrytki przy wydawaniu. Szczerze mówiąc i tak ciężko było odzyskać paczkę.

Życzę powodzenia, ale nie odpuszczaj im. Ja miałam bardzo dobre zdanie o tej firmie kurierskiej, ale po tamtej sytuacji mam mieszane uczucia. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej. Dużo zależy też od tej drugiej osoby.

reklama
To słaba sytuacja... U mnie to kurier włożył do złej skrytki przy wydawaniu. Szczerze mówiąc i tak ciężko było odzyskać paczkę.

Życzę powodzenia, ale nie odpuszczaj im. Ja miałam bardzo dobre zdanie o tej firmie kurierskiej, ale po tamtej sytuacji mam mieszane uczucia. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej. Dużo zależy też od tej drugiej osoby.
Dlatego próbuję znaleźć nadawcę :) bo nadawca będzie miał namiar na odbiorcę.

Do góry