reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękne Gliwice:)

[FONT=&quot]Dr Bęben przyjmuje w Knurowie,(...) Dodatkowo pracuje w szpitalu w Knurowie.[/FONT]
Czyli jest związany z Knurowem - dlatego pewnie o nim nie słyszałam...

[FONT=&quot] Zosia zrobiła nam niespodziankę i zamiast 14 stycznia, urodziła się 30 grudnia.
[/FONT]
To rocznikowo jest rok starsza niż miała być. ;)
Dobrze, że wszystko szczęśliwie się skończyło!

Moje urwisy są z końca roku, więc wśród rówieśników też prawie najmłodsi...

Pozdrowionka :-)

reklama
Witajcie Dziewczyny :)

Welding - dobrze, że wszystko się skończyło się pozytywnie :)

Co do dokrota Bębna, to dwie moje koleżanki do niego chodziły i mówią o nim pozytywnie. Ja osobiście Go nie znam. Chodzę do doktora Tiszlera do Zabrza. Polecam - bardzo dobry fachowiec.

Beatko, nie wiem kiedy uda nam się na tę kawkę umówić, ale mam nadzieję, że wkrótce :) Potrzebne mi oderwanie od codzienności!!!

Pozdrawiam!!!

Również polecam dr Tiszlera :tak::tak::tak: o ile oczywiście mogę się wtrącić ;-) ja co prawda jestem z Zabrza, ale z Gliwic pochodzi mój mężuś :tak:

Potrzebne mi oderwanie od codzienności!!!
Ja to bym chętnie do pracy jakiejś poszła, żeby się oderwać od mojej codzienności...:dry:
Ale coś nie mam szczęścia do interesujących ofert. :no:

A kawę prędzej czy później razem wypijemy. ;-)
Doczytałam na forum, że byliście dziś u lekarza...
Mam nadzieję, że to nic poważnego! :sorry2:

Ollcia, Zabrze czy Gliwice... czasem nie wiadomo gdzie są granice miasta. :-D

Pozdrowionka :)

Beatko, Piotruś miał pleśniawkę na języku no i temperaturę okropną. Do tej pory pleśniawek nie miał i byłam zdziwiona tym faktem. No, ale ładnie się goi, więc już się nie martwię. :)

Pozdrawiam!!!

Witam dziewczyny ;)

Przyjmiecie mnie do swojego grona?

Jestem mamą już 2-latka i zaczynamy starania o rodzeństwo dla niego :)
Chciałam wrócić do pracy, ale od września szukałam pracy bezskutecznie no i chyba puki co zostanę z dziećmi w domu ;)
W czerwcu mam nadzieje obronić się na uczelni, ostatni raz broniłam się dzień przed porodem, obiecałam sobie , że nigdy więcej hehehe
Od stycznia mieszkam na sikorniku, może jest też ktoś z tego osiedla? chętnie poznam koleżankę do spacerów bo samej to trochę mi nudno ;)

a teraz z innej beczki ;) .... pisalam za czasów ciażowych na innym forum, ale tutaj się nie umię połapać ;) Jak się wstawia różne ikony bo slepa jestem hehe i w którym miejscu tutaj na forum wkleja sie linka do podpisu?

Witam serdecznie:happy2::happy2::happy2:

Chciałabym się do Was przyłączyć -> 24 lata mieszkałam w Gliwicach, a parę miesięcy przed ślubem przeprowadziłam się do Mężusia do Pilchowic:tak::tak::tak: mamy 4-miesięcznego synka Bartusia:happy2::happy2::happy2:

Moją ciążę prowadził dr Bęben, moim zdaniem lekarz godny polecenia!

Mój poród odbierał dr Bęben i jestem bardzo zadowolona:-D:-D:-D

Jak się wstawia różne ikony bo slepa jestem hehe i w którym miejscu tutaj na forum wkleja sie linka do podpisu?

Lorelain wszystkie suwaczki, linki i zdjęcia wstawiasz tak, że musisz wejść w USTAWIENIA -> EDYTUJ SYGNATURĘ:happy2::happy2::happy2:

My dziś w domku, bo cały czas leje i burza była:sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry