reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękne Gliwice:)

Jestem po pierwszej wizycie u Strzałkowskiego. Jestem zadowolnoa. W porównaniu z poprzednim, cóż niebo a ziemia, że się tak wyrażę. Zobaczymy jak będzie dalej.

reklama
Właśnie odkryłam część z Gliwicami :-) i strasznie się cieszę bo też tu mieszkam i mam nadzieję, że może jednak coś się tutaj ruszy. Co prawda jeszcze nie jestem mamą ale intensywnie zaczęłam się o to starać i mam nadzieję że dowiem się tu ciekawych rzeczy. Może rzeczywiście warto pociągnąć wątek z dobrym ginekologiem w Gliwicach. Jakieś propozycje?

Witam gorąco wszystkie Gliwiczanki! :cool2:
Też trafiłam tu dopiero teraz...
W Gliwicach mieszkam od ćwierć wieku.
Jestem mamą dwóch chłopców (7 i 4 lata). :-)

Ja również polecam dra Strzałkowskiego!
Prowadził moją drugą ciążę, potem leczyłam u niego nadżerkę (krioterapią).
Do dziś jest moim ginem. :tak:

Pozdrawiam wszystkie mamuśki - obecne i przyszłe! :happy2:

Witajcie Dziewczyny :)

Można się jeszcze dopisać?? Jestem spod Gliwic co prawda, ale daleko nie mam. ;)
Jestem mamą Piotrusia :) Ma rok i dwa miesiące. No i w sumie nadal jestem początkująca w tych sprawach.
A Panią Beattę pozdrawiam ;) Kiedy się spotkamy na kawce??

Witam Drogie Panie!
Ja również mieszkam w Gliwicach. Od 2 tygodni sprawdzam się w roli mamy małej Zosi.

Moją ciążę prowadził dr Bęben, moim zdaniem lekarz godny polecenia!

Hej Haniu! :-)
Właśnie zaglądałam ostatnio na "Twój" wątek, żeby się zorientować
co nowego u Ciebie. Ach ten niekończący się remont... :baffled:

Kawa jest jak najbardziej wskazana, ale proszę bardzo mi tu nie "paniować" kochana! :-p

Welding, gdzie przyjmuje ten lekarz? Jakoś jego nazwisko jeszcze mi się nie obiło o uszy? :huh:
Zosia ma dwa tygodnie? To urodziła się jeszcze w starym, czy już w nowym roku? ;)

reklama
[FONT=&quot]Dr Bęben przyjmuje w Knurowie, dokładnie w przychodni SanVita, prowadzi prywatna praktykę, za wizytę od ciężarnej bierze 60 zl, inne pacjentki 70. Dodatkowo pracuje w szpitalu w Knurowie. Gorąco polecam tego lekarza.:tak:

Zosia zrobiła nam niespodziankę i zamiast 14 stycznia, urodziła się 30 grudnia. Lekarz zdecydował się zakończyć szybciej ciążę z uwagi na podejrzenie zapętlenia w pępowinę. Dzięki Bogu Zosieńka zuch dziewczynka, mimo wagi 2600 jest zdrowa i doskonale się rozwija.

Pozdrawiam Gliwickie Mamy.
Miłego weekendu:-)[/FONT]

Do góry