reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękne Gliwice:)

Cześć :) czy oprócz tego, że się wpisujemy na listę gliwiczanek - zaglądacie tu czasem?
Z chęcią pogadałabym na temat sklepów gdzie robić wielkie zakupy wyprawkowe, ale jeśli częstotliwość odpowiadania będzie raz na miesiąc - to może być za późno i przekonam się na własnej skórze czy dany sklep jest ok czy nie :-)
Pozdrawiam

reklama
Co do sklepów to ja polecam hurtownie na witkiewicza:-) ceny mają fajne i super obsługa,nie mam na myśli kaji tylko tą mniejszą na rogu;-) Piszcie coś dziewczyny;-)

Ja też jestem z Gliwic- urodziłam się tutaj no i dalej mieszkam:) Urodziłam 3 miesiące temu Mikołajka. Dołączam do grona i czekam na jakiś rozwój dyskusji.
Ja polecam jednak Kaję koło Forum. Są i tańsze rzeczy i droższe i można negocjować rabaty. Moim ulubionym sprzedawcą jest taki jeden Pan który wykauje bardzo dużo cierplwości no i służy fachową radą :-)

Jakoś mało tu się dzieje :baffled:
Może macie już doświadczenia z maluszkami w restauracji/ barze. Które są przyjazne rodzinom z dziećmi

no proszę :) coś jakby zaczęło się rozkręcać. :-)
Obie hurtownie na witkiewicza znam z własnych doświadczeń :) a pana z kajki też kojarzę :) ma dobrą nawijkę i potrafi namawiać klientów na konkretny towar. :-D
Ale przyznaję - sympatyczny Pan i zna się na rzeczy.
a co do barów przyjaznych matkom i dzieciom - jeszcze nie jestem w temacie. Urodziłam 1,5 miesiąca temu i jak do tej pory wychodzę z domu tylko na spacerki z wózkiem. Restauracje i bary jeszcze przede mną. ;-)
kilo_ - a na jakiejś aukcji nie możesz sprzedać?

Cześć dziewczyny!!!!
Co do hurtowni Kaja-to faktycznie, ten pan ma niezłe gadane:-). Ale szczerze-dziś odwiedziłam Kaję na osiedlu Zubrzyckiego, jest o wiele większa, ma więcej towaru a od wystawionych wózków to się w głowie może zakręcić:-), Pozdrawiam wszystkie Gliwiczanki!!!

reklama
Choć mały tu ruch ale się dołączę-Gliwiczanka, mama, położna, jak mam czas to piszę.Pozdrawiam!

Do góry