Carolina123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie ja teżja chyba to źle interpretujemoże chodzi o lustrzane odbicie
jeżeli chodzi o interpretację na podstawie wcześniej wrzuconych screenów to wychodzi dziewczynka. Ale ja z podobnego zdjęcia mam chłopca
![]()
Przebijam! Ja się z czerwcowej 2022 znam z @Magdalena09 ,a prywatnie z @rechatinkaA właśnie tak dziewczyny chciałam coś sprostować, ja i @MartaMarkry już się znamy z grudniowek 2022i mega się cieszę, że znowu mamy termin na ten sam miesiąc. Marta to jest najlepszy motywator do pakowania walizki. Tylko kurna poprzednio miałam termin na 3 tygodnie po niej, a teraz mam termin kilka dni przed nią
Marta pamiętaj, weź poprawkę, że urodziłam prawie miesiąc przed terminem
![]()
życzę powodzeniaJak pohamować chęć ciągłego jedzenia? HELP !!![]()
Jak odkryjesz to podziel sie rada!!Jak pohamować chęć ciągłego jedzenia? HELP !!![]()
Ja używałam wcześniej seri Tołpa dermo face ale są tam kwasy które nie mogą być używane w ciąży i przerzuciłam się na serię firmy „Wianek” które są bezpieczne w ciąży w wszystkie ich produkty. Kiedyś stosowałam i na prawdę super firmaJa w ciąży używałam innych, teraz też chce uważać. Kwasy AHA albo hialuronowy - któryś z nich, który jest niemal we wszystkim, na pewno jest szkodliwy. Witamina C w kosmetykach chyba też szkodzi, ale matce - mogą powstać przebarwienia. Co do innych składników, to nie mam wystarczającej wiedzy, dlatego wolałabym mieć coś bezpiecznego z polecajki. Wiadomo, jednak tych kremów trochę się używa, a ze skóry coś może przenikać do krwioobiegu.
EDIT: gdyby ktoś był ciekawy, to tu jest jakiś spis czego nie wolno: Link do: Kosmetyki w ciąży - czego unikać? | Eloderm