reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Dzień dobry.
Chciałam się przywitać mamusie. U mnie termin na 7 października. Pierwsze dziecko. Jestem dość zaawansowana wiekowo bo mam 35lat. Starania były od ok 7 lat z przerwami. Udało się naturalnie w momencie w którym najmniej bym się tego spodziewała. Ogólnie czuję się dobrze. Czasem mam ból brzucha jak na okres, zawroty głowy i ból kręgosłupa lędźwiowego. Dzidzia rozwija się prawidłowo.

reklama
Dzień dobry.
Chciałam się przywitać mamusie. U mnie termin na 7 października. Pierwsze dziecko. Jestem dość zaawansowana wiekowo bo mam 35lat. Starania były od ok 7 lat z przerwami. Udało się naturalnie w momencie w którym najmniej bym się tego spodziewała. Ogólnie czuję się dobrze. Czasem mam ból brzucha jak na okres, zawroty głowy i ból kręgosłupa lędźwiowego. Dzidzia rozwija się prawidłowo.
Witaj! 🌺
Bez przesady z tym zaawansowanym wiekiem 😜🫣 Ja mam 38 i tez pierwsze dziecko 👋

Dzień dobry.
Witaj;) 35 to nie zaawansowany ;) odpuściłaś to najlepszy lek na zajście;) gratulacje 😉

Dzień dobry.
Taaaa zaawansowana.. kochane kobietki, wiek to tylko liczba!!!!!! Mamy po 18 lat a reszta to doświadczenie!!!!!!!
Wszystkie jesteśmy młode i piękne 🥰
I tego się trzymamy!

Dzień dobry.
Gratulacje! Super, że po tylu latach starań się udało :)

A z kosmetykami, nareszcie mi się udało, przed chwilą zamówiłam - krem Yasumi, nawilżający tonik Bielenda good skin i krem SPF Cliv, czy jakoś tak :) są polecane, sprawdziłam jeszcze składy, powinno być ok :)

reklama
Witaj;) 35 to nie zaawansowany ;) odpuściłaś to najlepszy lek na zajście;) gratulacje 😉
Dokładnie tak. Jak z mężem staraliśmy się o naszego najmłodszego synusia to 3 miesiące i nic (1 biochem), odpuściliśmy na maksa, przytulanki były kiedy chcieliśmy i cyk, od razu zaskoczyło. Teraz też. Staraliśmy się od jakoś wakacji i nic. Odpuściliśmy i cyk 🤷🏼‍♀️🤣

Do góry