Carolina123
Fanka BB :)
może to angielskie zdjęciaja też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to angielskie zdjęciaja też
no właśnie ja teżja chyba to źle interpretuje może chodzi o lustrzane odbicie jeżeli chodzi o interpretację na podstawie wcześniej wrzuconych screenów to wychodzi dziewczynka. Ale ja z podobnego zdjęcia mam chłopca
Przebijam! Ja się z czerwcowej 2022 znam z @Magdalena09 ,a prywatnie z @rechatinkaA właśnie tak dziewczyny chciałam coś sprostować, ja i @MartaMarkry już się znamy z grudniowek 2022 i mega się cieszę, że znowu mamy termin na ten sam miesiąc. Marta to jest najlepszy motywator do pakowania walizki. Tylko kurna poprzednio miałam termin na 3 tygodnie po niej, a teraz mam termin kilka dni przed nią Marta pamiętaj, weź poprawkę, że urodziłam prawie miesiąc przed terminem
życzę powodzenia na szczęście przez tą jelitowke od 3 dni mało co jem ale też miałam taki etap na początkuJak pohamować chęć ciągłego jedzenia? HELP !!
Jak odkryjesz to podziel sie rada!!Jak pohamować chęć ciągłego jedzenia? HELP !!
Ja używałam wcześniej seri Tołpa dermo face ale są tam kwasy które nie mogą być używane w ciąży i przerzuciłam się na serię firmy „Wianek” które są bezpieczne w ciąży w wszystkie ich produkty. Kiedyś stosowałam i na prawdę super firmaJa w ciąży używałam innych, teraz też chce uważać. Kwasy AHA albo hialuronowy - któryś z nich, który jest niemal we wszystkim, na pewno jest szkodliwy. Witamina C w kosmetykach chyba też szkodzi, ale matce - mogą powstać przebarwienia. Co do innych składników, to nie mam wystarczającej wiedzy, dlatego wolałabym mieć coś bezpiecznego z polecajki. Wiadomo, jednak tych kremów trochę się używa, a ze skóry coś może przenikać do krwioobiegu.
EDIT: gdyby ktoś był ciekawy, to tu jest jakiś spis czego nie wolno: Link do: Kosmetyki w ciąży - czego unikać? | Eloderm