reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Wróciłam. Dzidziuś żyje na szczęście! Serduszko 171. Miał rączki i nóżki i delikatnie nimi poruszał. Puścili mi serduszko, pani powiedziała że Dopplera nie można bo przegrzewa, ale mają inną metodę, którą mogą puszczać na chwilę serduszko. Badała mnie lekarka i 2 studentów.
Plamienie od tego, że mógł być malutki krwiak, którego już nie widać albo jestem totalnie odwodniona i to tylko śluz, który w drogach rodnych ściemniał z żółtego na lekko brązowy i mam pić 3 litry wody dziennie. Powiedzieli, że 60% kobiet doświadcza takich plamień i żebym się tak nie przejmowała.
Kamień spadł mi z serca. Bałam się, że historia się powtarza🥺🙈
rozumiem Twój strach. Ufff jak to dobrze 💛

‼️Dziewczęta, myślę, że powoli możemy myśleć nad zamkniętym wątkiem. Zanim zostanie on stworzony to myślę, że minie spokojnie ze dwa tygodnie, a jest nas już na tyle dużo, że trzeba o tym pomyśleć, zgłosić chęć, wszystkie chętne zapisać i się na zamknięty wątek przenieść, żeby lepiej się poznać.

Dlatego proszę, wszystkie z was, które są aktywne na forum i zamierzają się udzielać dalej o polubienie tego posta, żebym w najbliższym czasie mogła zgłosić chęć stworzenia zamkniętego wątku.

‼️Dziewczęta, myślę, że powoli możemy myśleć nad zamkniętym wątkiem. Zanim zostanie on stworzony to myślę, że minie spokojnie ze dwa tygodnie, a jest nas już na tyle dużo, że trzeba o tym pomyśleć, zgłosić chęć, wszystkie chętne zapisać i się na zamknięty wątek przenieść, żeby lepiej się poznać.

Dlatego proszę, wszystkie z was, które są aktywne na forum i zamierzają się udzielać dalej o polubienie tego posta, żebym w najbliższym czasie mogła zgłosić chęć stworzenia zamkniętego wątku.
tak ciąża po stracie to wiecznie stres, też jestem po stracie we wrześniu i teraz każdy dzień to strach 😧 dbaj o siebie i odpoczywaj

Ja jadę na IP😢 teraz jestem już pewna, że to brązowe to plamienie, znowu się pojawiło tym razem w większej ilości. Już nawet nie liczę, że będzie dobrze, poprzednie poronienie dokładnie na tym samym etapie, nawet dni te same, tylko rok różny. Nawet tak samo się zaczęło. 😭😭
trzymam kciuki 😞

ale na takim etapie to jest normalne tętno, nie przejmuj się. U mnie w 6+1 biło 114 a przedwczoraj czyli 7+3 już 148.
byłam dziś u innego lekarza i w dodatku pierwszy raz u niego bo moja Pani dr na urlopie i będzie dopiero we wtorek no i tak mnie właśnie nastraszył zostaje mi czekać do wtorku wtedy pójdę do swojej na wizytę 😌

reklama
byłam dziś u innego lekarza i w dodatku pierwszy raz u niego bo moja Pani dr na urlopie i będzie dopiero we wtorek no i tak mnie właśnie nastraszył zostaje mi czekać do wtorku wtedy pójdę do swojej na wizytę 😌
ja myślę, że patrząc na tydzień i dzień ciąży to bicie jest okej biorąc pod uwagę że to czas kiedy zwykle serduszko się pojawia. Wdech, wydech u spokojnie do wizyty czekaj ❤️

Do góry