hemoglobina
Moderator
Dziękuję Niestety nikt nie ma zamiaru mnie zbadać, bo są „zajęci”. A moja psychiką w tym momencie nikt się nie przejmuje.@hemoglobina trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Niestety nikt nie ma zamiaru mnie zbadać, bo są „zajęci”. A moja psychiką w tym momencie nikt się nie przejmuje.@hemoglobina trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!
Odesłali Cię z kwitkiem czy masz czekać?Dziękuję Niestety nikt nie ma zamiaru mnie zbadać, bo są „zajęci”. A moja psychiką w tym momencie nikt się nie przejmuje.
Mam czekać…Odesłali Cię z kwitkiem czy masz czekać?
ale to plamienie w braz dalej?Poszłam do toalety i jeszcze więcej tego jest…
Trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!!Ja jadę na IP teraz jestem już pewna, że to brązowe to plamienie, znowu się pojawiło tym razem w większej ilości. Już nawet nie liczę, że będzie dobrze, poprzednie poronienie dokładnie na tym samym etapie, nawet dni te same, tylko rok różny. Nawet tak samo się zaczęło.
całe szczęście!Wróciłam. Dzidziuś żyje na szczęście! Serduszko 171. Miał rączki i nóżki i delikatnie nimi poruszał. Puścili mi serduszko, pani powiedziała że Dopplera nie można bo przegrzewa, ale mają inną metodę, którą mogą puszczać na chwilę serduszko. Badała mnie lekarka i 2 studentów.
Plamienie od tego, że mógł być malutki krwiak, którego już nie widać albo jestem totalnie odwodniona i to tylko śluz, który w drogach rodnych ściemniał z żółtego na lekko brązowy i mam pić 3 litry wody dziennie. Powiedzieli, że 60% kobiet doświadcza takich plamień i żebym się tak nie przejmowała.
Kamień spadł mi z serca. Bałam się, że historia się powtarza
Ufff!! Cale szczescie! Odpoczywaj teraz!Wróciłam. Dzidziuś żyje na szczęście! Serduszko 171. Miał rączki i nóżki i delikatnie nimi poruszał. Puścili mi serduszko, pani powiedziała że Dopplera nie można bo przegrzewa, ale mają inną metodę, którą mogą puszczać na chwilę serduszko. Badała mnie lekarka i 2 studentów.
Plamienie od tego, że mógł być malutki krwiak, którego już nie widać albo jestem totalnie odwodniona i to tylko śluz, który w drogach rodnych ściemniał z żółtego na lekko brązowy i mam pić 3 litry wody dziennie. Powiedzieli, że 60% kobiet doświadcza takich plamień i żebym się tak nie przejmowała.
Kamień spadł mi z serca. Bałam się, że historia się powtarza
Dawaj znać jak z tobą, mnie będą trzymali aż krwiak się wchłonie, wczoraj sprawdzali i dzidzia żyjeJa jadę na IP teraz jestem już pewna, że to brązowe to plamienie, znowu się pojawiło tym razem w większej ilości. Już nawet nie liczę, że będzie dobrze, poprzednie poronienie dokładnie na tym samym etapie, nawet dni te same, tylko rok różny. Nawet tak samo się zaczęło.