reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Właśnie wróciłam do domu, ogólnie serce juz bije !! Jest wszystko w porządku, beta okej, 6 tydzień, z teorii rzekomo dziewczynka, aaaaa♥️♥️♥️♥️♥️ ,termin wstępny na 10 października (waga♥️) , mój syn jest z 10stycznia 🤣

Załączniki

• Screenshot_2024-02-20-20-12-17-430_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-20-20-12-17-430_com.android.chrome.jpg
    299 KB · Wyświetleń: 83
Oskar jest wściekły, chciał brata, nie przegadasz 🤣🤣 , ale To tylko teoria, może będzie braciszek hihi

Właśnie wróciłam do domu, ogólnie serce juz bije !! Jest wszystko w porządku, beta okej, 6 tydzień, z teorii rzekomo dziewczynka, aaaaa♥️♥️♥️♥️♥️ ,termin wstępny na 10 października (waga♥️) , mój syn jest z 10stycznia 🤣
No i super!!! Może po prostu ten lekarz z piątku miał kiepski sprzęt? Zresztą teraz to już nieistotne 🥰

jak twoje wrażenia po wizycie w luxmed?
Ja dziś zaczęłam się zastanawiać czy jednak nie prowadzić ciąży tam. Sprzęt może nie jest najnowszy, ale jakoś poczułam się zaopiekowana.

reklama
Do góry