PasiastyOgon
Moderator
W żadnej ciąży nie miałam tak niskich wartościwiesz co wydaje mi się, że trzeba tą betę nadal kontrolować bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W żadnej ciąży nie miałam tak niskich wartościwiesz co wydaje mi się, że trzeba tą betę nadal kontrolować bardzo mi przykro
przykro mi. Trzymaj się cieplutkoJest mi strasznie przykro ale chyba muszę się z wami pożegnać . Pęcherzyk 25mm a zarodka dalej brak wiec pewnie w przeciągu kilku dni zacznie się poronienie
a progesteron może badałaś ? Bardzo wolno rośnie. To dosyć niepokojące.W żadnej ciąży nie miałam tak niskich wartości
Dziękuję, że pytasz Dalej bardzo źle, głównie przez okropny ból głowy i nosa. Katar jest mniejszy, ale jest mi ciągle niedobrze i bardzo słabo, dlatego nie jestem w stanie jeszcze do was tutaj wrócić. Ból jest tak silny, jakby ktoś mnie uderzał młotkiem w głowę. Jutro idę do ginekologa prywatnie, udało mi się umówić na 20:15. Mam nadzieję, że dam radę i że ta wizyta mnie uspokoi.@hemoglobina Jak sie dzisiaj czujesz? Odpuszcza Ci troche?
Dziękuję, że pytasz Dalej bardzo źle, głównie przez okropny ból głowy i nosa. Katar jest mniejszy, ale jest mi ciągle niedobrze i bardzo słabo, dlatego nie jestem w stanie jeszcze do was tutaj wrócić. Ból jest tak silny, jakby ktoś mnie uderzał młotkiem w głowę. Jutro idę do ginekologa prywatnie, udało mi się umówić na 20:15. Mam nadzieję, że dam radę i że ta wizyta mnie uspokoo
Właśnie nie, progesteronu nie sprawdzałam... te niskie wartości są zdecydowanie za niskiea progesteron może badałaś ? Bardzo wolno rośnie. To dosyć niepokojące.
Tak, robię inhalację, ale to trwa już tydzień i mam wrażenie, że każdego dnia ból głowy jest mocniejszy, a katar słabnie.Oj niefajnie Probowalas inhalacji? Mi pomagaly na chwile.
To bede jutro trzymac kciuki za wizyte
Trzymamy mocno kciuki!!!Czekam właśnie pod gabinetem.. i zaraz chyba umrę ze stresu…. Mam nadzieję że przez te trzy dni obraz się zmieni
Ale masz betę z wczoraj i dziś? Czy większy odstęp?Właśnie nie, progesteronu nie sprawdzałam... te niskie wartości są zdecydowanie za niskie