reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

gratuluję wszystkim po dzisiejszych wizytach :)
U mnie standardowo… po pracy zasnęłam ok 19:00 obudziłam się o 21:00, wykąpałam się i znowu leżę w łóżku- zaraz spać 😂
Yep Yes GIF by Rosanna Pansino

reklama
Zazdroszczę, mi moja nie da pospać... za to poleciała mi głowa dzisiaj przed komputerem w pracy 😂😜 ograniczenie do 2woch kaw dziennie daje się z znaki

Ja dzisiaj też dużo pracy miałam w domu remont pełna para...przeczytałam forum i oczy misie kleją, dobranoc miłej nocy oraz gratuluję wszystkim mamusia udanych wizyt i serduszek ❤️ dozo zdrówka
Ja nadal czekam spokojnie na 28 ale dłuży się 🫠🫣
Jest mi niedobrze od tygodnia ale ani razu jeszcze nie wymiotowalam ciekawe...🤢
Pozdrawiam

Dziewczyny u mnie podczas korzystania z toalety pojawiła się krew. Jestem przerażona i nastawiona na to że to koniec..

Hej dziewczyny. 17.02, kiedy powinnam dostać miesiączkę robiłam pierwszą betę. Wyszła 315, 19.02- 727. Czy to nie jest za niska beta? Dodam, że nie mam żadnych objawów ciążowych 😕 jutro idę sprawdzić przyrost znowu.

Hej dziewczyny. 17.02, kiedy powinnam dostać miesiączkę robiłam pierwszą betę. Wyszła 315, 19.02- 727. Czy to nie jest za niska beta? Dodam, że nie mam żadnych objawów ciążowych 😕 jutro idę sprawdzić przyrost znowu.
Hej. Spokojnie, przyrost jest w normie :)
Co do objawów to ja jestem ponad tydzień po terminie miesiączki a prócz okresu objawów zero. Czekam cierpliwie na wizytę u ginekologa. Ale nie stresuję się tym zbytnio, bo w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów a wszystko było super 😊

Załączniki

• IMG_8425.png
    IMG_8425.png
    128,6 KB · Wyświetleń: 53
Hej. Spokojnie, przyrost jest w normie :)
Co do objawów to ja jestem ponad tydzień po terminie miesiączki a prócz okresu objawów zero. Czekam cierpliwie na wizytę u ginekologa. Ale nie stresuję się tym zbytnio, bo w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów a wszystko było super 😊
Dobrze to słyszeć 🤍 ja niestety pierwszą ciążę poroniłam stąd ten stres

reklama
Dziewczyny u mnie podczas korzystania z toalety pojawiła się krew. Jestem przerażona i nastawiona na to że to koniec..
Ty leć na izbę przyjęć lub do gina na szybko. To nie koniecznie najgorsze, czasem kobiety mają krwiaki, a ciąża rozwija się ok. Tak czy inaczej trzeba sprawdzić skąd krwawienie.

Do góry