Kanelbulle
Fanka BB :)
gratuluję wszystkim po dzisiejszych wizytach
U mnie standardowo… po pracy zasnęłam ok 19:00 obudziłam się o 21:00, wykąpałam się i znowu leżę w łóżku- zaraz spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję wszystkim po dzisiejszych wizytach
U mnie standardowo… po pracy zasnęłam ok 19:00 obudziłam się o 21:00, wykąpałam się i znowu leżę w łóżku- zaraz spać
duża ilość? Iczerwona czy różowa? Kiedy masz wizytę u lekarza?Dziewczyny u mnie podczas korzystania z toalety pojawiła się krew. Jestem przerażona i nastawiona na to że to koniec..
Hej. Spokojnie, przyrost jest w normieHej dziewczyny. 17.02, kiedy powinnam dostać miesiączkę robiłam pierwszą betę. Wyszła 315, 19.02- 727. Czy to nie jest za niska beta? Dodam, że nie mam żadnych objawów ciążowych jutro idę sprawdzić przyrost znowu.
Dobrze to słyszeć ja niestety pierwszą ciążę poroniłam stąd ten stresHej. Spokojnie, przyrost jest w normie
Co do objawów to ja jestem ponad tydzień po terminie miesiączki a prócz okresu objawów zero. Czekam cierpliwie na wizytę u ginekologa. Ale nie stresuję się tym zbytnio, bo w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów a wszystko było super
plamisz czy krwawisz?Dziewczyny u mnie podczas korzystania z toalety pojawiła się krew. Jestem przerażona i nastawiona na to że to koniec..
Ty leć na izbę przyjęć lub do gina na szybko. To nie koniecznie najgorsze, czasem kobiety mają krwiaki, a ciąża rozwija się ok. Tak czy inaczej trzeba sprawdzić skąd krwawienie.Dziewczyny u mnie podczas korzystania z toalety pojawiła się krew. Jestem przerażona i nastawiona na to że to koniec..