reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Dziękuję, że pytasz🙂 Dalej bardzo źle, głównie przez okropny ból głowy i nosa. Katar jest mniejszy, ale jest mi ciągle niedobrze i bardzo słabo, dlatego nie jestem w stanie jeszcze do was tutaj wrócić. Ból jest tak silny, jakby ktoś mnie uderzał młotkiem w głowę. Jutro idę do ginekologa prywatnie, udało mi się umówić na 20:15. Mam nadzieję, że dam radę i że ta wizyta mnie uspokoi.
kurcze współczuję. Zdrówka ✊

Dziewczyny ile my się musimy stresu najeść to nasze... biochemia, pozamaciczna, poronienie... mam nadzieję że już złych wieści nie będzie tylko same nudne bezproblemowe ciążę...
Ja was podziwiam za te wyniki, badania ja zrobiłam test jeden, pozytywny ucieszyłam się cicho w duchu, byłam przy okazji raz zrobiłam betę była 1012 więc nmstwierdzilam ciążę i czekam na przyszły czwartek na wizytę. Dzisiaj dostałam tylko telefon że coś cytologią nie wporzadku i ma mi ginekolog zadzwonić z recepta...

Wczoraj 3,3. Dzisiaj 4,1. Na wyniku mam napisane, że sprawdzone 2 razy i zalecone żeby skontrolować. Bardzo niska wartość 😞
Według kalkatora przyrost jest 60%... No, ale to krwawienio-plamienie 😞
myślę że musisz sprawdzić jeszcze np w piątek. Jeżeli nadal będzie rosła to koniecznie Idź do lekarza... bardzo mi przykro ☹️

reklama

Załączniki

• IMG_3575.jpeg
    IMG_3575.jpeg
    195 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_3629.jpeg
    IMG_3629.jpeg
    85,3 KB · Wyświetleń: 77
Do góry