reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Na który tc umawiałyście się na pierwsze usg potwierdzające prawidłową ciążę?
Ja do tej pory w 3 ciążach baaardzo szybko🙈 Ale to głównie ze względu na pracę chciałam szybko mieć potwierdzone. Teraz się nie spieszę i myślę, że może jakoś zaraz po skończonym 6tc? No chyba, że coś by mnie wcześniej niepokoiło 🤔
Ja jestem zapisana na 6+6 wg om 😊

Dziewczyny, martwię się, że kreska na teście nie bardzo ciemnieje... mam wrażenie, że cały czas jest delikatna 😞

a robisz cały czas tej samej firmy i tej samej czułości? Kiedy masz wizytę? Nie martw się, najważniejsze że jest
Próbuję różnych firm, zwracam uwagę na czułość... kurczę, w ogóle mam wrażenie, że rano ta kreska ledwo jest, a po południu jest dużo ciemniejsza... może przez to, że sporo piję wody na wieczór i w nocy jak się przebudzę na karmienie też, a w ciągu dnia sporo biegam przy dzieciach, mniej czasu żeby wypić cokolwiek i mocz wtedy jest bardziej zagęszczony?🤔

reklama
Dziewczyny, martwię się, że kreska na teście nie bardzo ciemnieje... mam wrażenie, że cały czas jest delikatna 😞
Mi też się wydawało, że moja za wolno ciemnieje więc po prostu przestałam robić testy 😅 to tylko test, może się w różny sposób wybarwić. Jak na innym wątku jedna z dziewczyn pokazała mi jak delikatną kreskę miała przy becie ponad 300 to już przestałam się martwić 😊 Jeśli masz taką możliwość i ma Cię to uspokoić to zrób betę z krwi i będzie wszystko jasne :)

Do góry