PasiastyOgon
Moderator
Wow, o 4? podziwiam!ja właśnie wstaję do pracy więc koniec spania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, o 4? podziwiam!ja właśnie wstaję do pracy więc koniec spania
Ja jestem zapisana na 6+6 wg omNa który tc umawiałyście się na pierwsze usg potwierdzające prawidłową ciążę?
Ja do tej pory w 3 ciążach baaardzo szybko Ale to głównie ze względu na pracę chciałam szybko mieć potwierdzone. Teraz się nie spieszę i myślę, że może jakoś zaraz po skończonym 6tc? No chyba, że coś by mnie wcześniej niepokoiło
nie ma lekko, na 5 do pracy a jeszcze trzeba z psiakiem wyjść na spacerWow, o 4? podziwiam!
Powodzenia trzymamy kciukiWitamy nowe mamusie.
Ja mam to szczęście że mogę pracować z domu
Dziś wizyta po południu i trochę się stresuje :/
będzie dobrze. czekamy na wieściWitamy nowe mamusie.
Ja mam to szczęście że mogę pracować z domu
Dziś wizyta po południu i trochę się stresuje :/
a robisz cały czas tej samej firmy i tej samej czułości? Kiedy masz wizytę? Nie martw się, najważniejsze że jestDziewczyny, martwię się, że kreska na teście nie bardzo ciemnieje... mam wrażenie, że cały czas jest delikatna
Próbuję różnych firm, zwracam uwagę na czułość... kurczę, w ogóle mam wrażenie, że rano ta kreska ledwo jest, a po południu jest dużo ciemniejsza... może przez to, że sporo piję wody na wieczór i w nocy jak się przebudzę na karmienie też, a w ciągu dnia sporo biegam przy dzieciach, mniej czasu żeby wypić cokolwiek i mocz wtedy jest bardziej zagęszczony?a robisz cały czas tej samej firmy i tej samej czułości? Kiedy masz wizytę? Nie martw się, najważniejsze że jest
Mi też się wydawało, że moja za wolno ciemnieje więc po prostu przestałam robić testy to tylko test, może się w różny sposób wybarwić. Jak na innym wątku jedna z dziewczyn pokazała mi jak delikatną kreskę miała przy becie ponad 300 to już przestałam się martwić Jeśli masz taką możliwość i ma Cię to uspokoić to zrób betę z krwi i będzie wszystko jasneDziewczyny, martwię się, że kreska na teście nie bardzo ciemnieje... mam wrażenie, że cały czas jest delikatna