reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

Oj ale Ci dobrze, mam nadzieję że jak najdłużej będziesz się dobrze czuła ❤️ tak, byłam w czwartek na potwierdzeniu ciąży, serduszko pięknie bije ❤️ kolejne 4 marca już u mojej prowadzącej bo teraz miałam u mojego lekarza który mnie leczył z Parens bo mam ciągle zastrzyki i lekarstwa. U mnie mdłości straaasszne, najbardziej na wieczór - najgorzej jak w łóżku leżę na plecach to nasilają się i muszę na bok się obracać lub jak pije wodę ale jestem wdzięczna za każde odczucia ❤️ brak apetytu - zmuszam się do jedzenia, na jajka nie spojrzę, dzisiaj mąż smażył stęka to tak szybko wyszłam jak weszłam bo od razu odruchy wymiotne od zapachów 🙈 który masz już tydzień według USG?
Ja w pierwszej ciazy nie miałam mdłości, ale jak Mo mój zrobił jajecznice i wzięłam ja do buzi... ledwo do lazienki zdążyłam. Cała ciążę nie patrzyłam na jajka

reklama
Oj ale Ci dobrze, mam nadzieję że jak najdłużej będziesz się dobrze czuła ❤️ tak, byłam w czwartek na potwierdzeniu ciąży, serduszko pięknie bije ❤️ kolejne 4 marca już u mojej prowadzącej bo teraz miałam u mojego lekarza który mnie leczył z Parens bo mam ciągle zastrzyki i lekarstwa. U mnie mdłości straaasszne, najbardziej na wieczór - najgorzej jak w łóżku leżę na plecach to nasilają się i muszę na bok się obracać lub jak pije wodę ale jestem wdzięczna za każde odczucia ❤️ brak apetytu - zmuszam się do jedzenia, na jajka nie spojrzę, dzisiaj mąż smażył stęka to tak szybko wyszłam jak weszłam bo od razu odruchy wymiotne od zapachów 🙈 który masz już tydzień według USG?
to wizytujemy razem, ja też 4.03 🥰 wg usg dzisiaj 6+6

A wez przestań, koleżanki wieku mnie na turbacz na biegówkach, dałam radę ale myślałam że będę wymiotować z przemęczenia... zawialo mnie i później wylądowałam na sor, bo pierw zawał, później że zapalenie osierdzia a na koniec że przemeczeniowe ale stresu się najadlam. Najgorsi lekarze, pytają w ciazy? A ja że nie wiem, test mogę za tydzień zrobic A on jak Pani może nie wiedzieć A ja na to że nie wiek jak doktor ale ja nie mam skanera organizmu i nie wiem czy zaskoczyło... dni płodne były tydzień temu. Musiałyście widzieć jego minę...
niektórzy nie mają w sobie empatii 🙄 to już nie chodź na takie maratony i uważaj na maluszka

reklama
Do góry