reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Oj ale Ci dobrze, mam nadzieję że jak najdłużej będziesz się dobrze czuła ❤️ tak, byłam w czwartek na potwierdzeniu ciąży, serduszko pięknie bije ❤️ kolejne 4 marca już u mojej prowadzącej bo teraz miałam u mojego lekarza który mnie leczył z Parens bo mam ciągle zastrzyki i lekarstwa. U mnie mdłości straaasszne, najbardziej na wieczór - najgorzej jak w łóżku leżę na plecach to nasilają się i muszę na bok się obracać lub jak pije wodę ale jestem wdzięczna za każde odczucia ❤️ brak apetytu - zmuszam się do jedzenia, na jajka nie spojrzę, dzisiaj mąż smażył stęka to tak szybko wyszłam jak weszłam bo od razu odruchy wymiotne od zapachów 🙈 który masz już tydzień według USG?
Ja w pierwszej ciazy nie miałam mdłości, ale jak Mo mój zrobił jajecznice i wzięłam ja do buzi... ledwo do lazienki zdążyłam. Cała ciążę nie patrzyłam na jajka

reklama
Oj ale Ci dobrze, mam nadzieję że jak najdłużej będziesz się dobrze czuła ❤️ tak, byłam w czwartek na potwierdzeniu ciąży, serduszko pięknie bije ❤️ kolejne 4 marca już u mojej prowadzącej bo teraz miałam u mojego lekarza który mnie leczył z Parens bo mam ciągle zastrzyki i lekarstwa. U mnie mdłości straaasszne, najbardziej na wieczór - najgorzej jak w łóżku leżę na plecach to nasilają się i muszę na bok się obracać lub jak pije wodę ale jestem wdzięczna za każde odczucia ❤️ brak apetytu - zmuszam się do jedzenia, na jajka nie spojrzę, dzisiaj mąż smażył stęka to tak szybko wyszłam jak weszłam bo od razu odruchy wymiotne od zapachów 🙈 który masz już tydzień według USG?
to wizytujemy razem, ja też 4.03 🥰 wg usg dzisiaj 6+6

A wez przestań, koleżanki wieku mnie na turbacz na biegówkach, dałam radę ale myślałam że będę wymiotować z przemęczenia... zawialo mnie i później wylądowałam na sor, bo pierw zawał, później że zapalenie osierdzia a na koniec że przemeczeniowe ale stresu się najadlam. Najgorsi lekarze, pytają w ciazy? A ja że nie wiem, test mogę za tydzień zrobic A on jak Pani może nie wiedzieć A ja na to że nie wiek jak doktor ale ja nie mam skanera organizmu i nie wiem czy zaskoczyło... dni płodne były tydzień temu. Musiałyście widzieć jego minę...
niektórzy nie mają w sobie empatii 🙄 to już nie chodź na takie maratony i uważaj na maluszka

reklama
Do góry