hemoglobina
Moderator
Wynik mieści się w normie, będzie dobrzePrzyszła beta.
Dwa dni temu 39.80, dziś 97.30, przyrost 148%.. mam nadzieję, że będzie dobrze, bo jakoś bardzo duży to nie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik mieści się w normie, będzie dobrzePrzyszła beta.
Dwa dni temu 39.80, dziś 97.30, przyrost 148%.. mam nadzieję, że będzie dobrze, bo jakoś bardzo duży to nie jest
Gratulacje! Na kiedy wypada ci termin?
do lekarza nie wcześniej niż za 2 tygodnie, żeby nie dokładać stresów sobie chyba, że coś będzie Cię niepokoićJeszcze nie byłam u lekarza, październik
Jeżeli to ciąża to październik
Nie wiem, kiedy najwcześniej będzie coś widać na USG - myślę, że u mnie to 3 tydzień
Termin liczymy na podstawie ostatniej miesiączki, możesz sprawdzić w kalkulatorze terminu porodu albo mogę zapisać cię bez terminu na razieJeszcze nie byłam u lekarza, październik
Nie wiem, kiedy najwcześniej będzie coś widać na USG - myślę, że u mnie to 3 tydzień
+ możesz sobie wrzucić w jakąś aplikację Preglife np ostatnia miesiączka i ci pokażeJeszcze nie byłam u lekarza, październik
Gratulacje!!!!Jeszcze nie byłam u lekarza, październik
Gratulacje dużo zdrówka dla wasCześć dziewczyny, wątek obserwuję od kilku dni więc postanowiłam oficjalnie się przywitać Termin wypada mi na 5 października. Wizytę u gin mam już zaliczoną ze względu na wcześniejsze przejścia. Niewiele niestety widać ale chodzi o potwierdzenie lokalizacji ciąży
Dziś wypada 4+5 i na usg widać malutki pęcherzyk. Na ten moment jest obstawiona lekami i liczę na spokojną i nudną ciążę
Tego ci również życzymyCześć dziewczyny, wątek obserwuję od kilku dni więc postanowiłam oficjalnie się przywitać Termin wypada mi na 5 października. Wizytę u gin mam już zaliczoną ze względu na wcześniejsze przejścia. Niewiele niestety widać ale chodzi o potwierdzenie lokalizacji ciąży
Dziś wypada 4+5 i na usg widać malutki pęcherzyk. Na ten moment jest obstawiona lekami i liczę na spokojną i nudną ciążę